Bu kötü olmuş uygulama pil durumunu ses ve kontrol ayarlama seçeneği sunuyor ben de enco buds 2 de bass modu var ona alınca gümbür gümbür vuruyor eksiğim anc olsaydı keşke diyorum
FP olarak ben 500 liraya aldım o kulaklığı daha 2 ay olmadı. Benim için uygundu ama sen güzel bir şey arıyorsun yorumlarına iyi bak ölüm kalım değil ya sonra da alırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oppo enco buds 2
Huaweinin modeli var unuttum adını bakıp söylerim çok iyi ve fiyatı da güzel
Freebuds 3i mi yoksa 😉
Evettt onu kullanıyorum mükemmel
Şarjı nasıl gidiyor bende düşünmüştüm oppo enco buds 2 almadan önce fakat pil ve uygulamasi var mı diye şüpheye düştüm
Pil ne kadar gidiyor
Kullanıma göre değişiyor da şarji ben hızlı başlık kullanıyorum 1 saate doluyor. Ve 3 gün dolu dolu gidiyor 3. Günu yarım say 2.5 gün sağlam gider
Uygulaması var mı
Hayır
Bu kötü olmuş uygulama pil durumunu ses ve kontrol ayarlama seçeneği sunuyor ben de enco buds 2 de bass modu var ona alınca gümbür gümbür vuruyor eksiğim anc olsaydı keşke diyorum
FP olarak ben 500 liraya aldım o kulaklığı daha 2 ay olmadı. Benim için uygundu ama sen güzel bir şey arıyorsun yorumlarına iyi bak ölüm kalım değil ya sonra da alırsın
Xiaomi mi true airdots kullanıyorum, genel anlamda memnunum ama bu iki seçenek arasında, haklarında pek bilgim olmasa da oppo tercih ederdim herhalde.