İnternet & Teknoloji Sizce burası ve tiktok yararlımı zararlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Yararlı Zararlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce burası ve tiktok yararlımı zararlı mı? Cevapla TikTok Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Burası bilinmeyen denklem lakin Tiktok'un faydalı olduğunu düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yararı zararı kişiye göre değişir ama genel olarak zararlı olduğunu söyleyebiliriz. 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Tiktoğa göre idare eder burada abaza ve embessil çok 1 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tiktok ile burası ne alaka ayrıca tiktok zararlı tabii ki 1 0 Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tiktokun gr yararı yok. Burası önceden oldukça yararlıydı şimdi pek bir yararı kalmadı 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Nasıl kullandığına bağlı. İyi yönde bir şey öğrenmek ya da yardım almak için kullanırsan yararlı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burası bilinmeyen denklem lakin Tiktok'un faydalı olduğunu düşünmüyorum.
Yararı zararı kişiye göre değişir ama genel olarak zararlı olduğunu söyleyebiliriz.
Tiktoğa göre idare eder burada abaza ve embessil çok
Tiktok ile burası ne alaka ayrıca tiktok zararlı tabii ki
Tiktokun gr yararı yok. Burası önceden oldukça yararlıydı şimdi pek bir yararı kalmadı
Nasıl kullandığına bağlı. İyi yönde bir şey öğrenmek ya da yardım almak için kullanırsan yararlı.
Bura yararlı ora değil
Zararlı
Kullanma amacına bağlı
zararlı