Anlatacağım bir anım var ama gülmeyin olur mu? Bundan 6-7 sene önce konuştuğum bir kişi vardı ve yaklaşık 6 ay gibi bir süre ile muhabbet ettik. Daha sonrasında fotoğraflaşma, anlık ses kaydı falan yolladık falan. Aradan vakit geçti ve buluşmak istediğini söylemişti. Benimle aynı şehirdeymiş ve neyse buluşma yeri ve saati ayarladık ve gittim bende.
Daha sonra arkamdan birisi merhaba dedi, ben işte o üyeyim falan derken meğersem konuştuğum kişi erkekmiş😱 Olayın ilginç tarafı ise atttığı ses kayıtları ve fotoğrafların kız kardeşinin olduğunu, onu kullandığını itiraf etti ve hoşlandığını falan söyledi bana. Bende direkt sanırım başkasıyla karıştırdınız diyerek koşarak uzaklaştım. Adam gaymış ya😨
Yani siz siz olun, sosyal medyadan birisiyle tanışırken güvenmeyin kolay kolay yoksa ben gibi ay ben şok olayı yaşayabilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme vakti, enerciii...
Sanaldan tanıştığınız birisiyle yaşadığınız buluşma anınız var mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı.
Sorma ya, bende Bi hatuna tutuldum. Aylarca konuştuk, sonra birgün kalktım Ankara 'dan İstanbul'a gittim. Buluştuk bir baktım başka bir kız çıktı. O anlık şok ile sarıldık falan ama hiç o konuyu konuşmadık. 2. Gün tekrar buluştuk ve ben otobüse binince dayanamadım ve açtım konuyu. Sonra ayrıldık zaten bir daha hiç konuşmadık... Bahsettiğim zaman dilimi de 2011-2012 yılı arasında olması lazım. :))
Ya hayır yaptın ettin eyvallah da, geleceğimi biliyosun kafaya koymuşum zaten. Neden artık itiraf edip kendini bana göstermiyorsun değil mi? Al bak ben aslında buyum. Madem buralara kadar gelmeyi göze alıyorsun, bari ne göreceğini bil ona göre gel! Der insan, haksız mıyım?
evet geceden hazırlığımı yapıp sabah öyle giyinmiştim gittim namussuz uyuya kalmıştı 3 saat bekledim sınra geldi pasaklı bir şekilde kusmamak için kendimi zor tutmuştum
Kiminle buluştuysam önceden gördüğüm gibiydi ve seste herhangi bir değişiklik yoktu. Geçmiş olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oraya arkadaşıyla gelmiştir tipini beğenmezsem olaya sen dahil olursun bu şekil gey hikayesi çıkart ortaya denmiş ve kurgusal bir olay yaşanmış olabilir