Telefondaki geçmişteki ip adreslerine nerden bakabilirim bir yere kayıt oluyor mu daha önce ki ip adresleri?
Anlayanlar?
Telefondaki geçmişteki ip adreslerine nerden bakabilirim bir yere kayıt oluyor mu daha önce ki ip adresleri?
Anlayanlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kayıt olmaz ve ipler değişkendir
Evet değişken ama daha öncekileri göremez miyim
göremezsin
Göremezsin.
Evet göremiyorum hiç mumkun değil mi
DHCP sunucusu üzerinden yani Ip dağıtan cihaz üzerinden görürsün. Evde modemin bu tarz bir log tutuyorsa görebilirsin. Hücresel veri olarak operatörün zaten bu bilgileri tutuyordur ama hem onlardan isteme olmaz, hem de resmi yazı haricinde vermezler. Ne yapacaksın ki hem Ip adresini, ne işine yaracak senin?
E dev. giris olmuş fakat benim değil aslında sürekli değişiyor benim de olma ihtimali var ama hiç başarısız giriş yapmadım bnden çok eminim
Bunu anlayabilmek için geçmişte kullanılan ip adreslerimi bilmem gerrkti
İnternet sitesi senin telefonunun Ip adresini görmez. Wifi bağlantısında telefonun lokal Ip adresi alır, internet sitesine girişte ise site modeminin Ip adresini yani Wan Ip adresini görür. Şu anki Ip adresin için www.whatismyip.com adresinden modeminin ya da hücresel bağlantın var ise sağlayıcının Ip adresini görebilirsin. Ip değişmemiş ise bu şekil karşılaştırmış olursun.