11 aylık bi ilişkim vardı markette tanıştık iyiydik ilgilenirdi. Ben sınavım olduğu için çıkmak zorunda kaldım kendisi market ortamımı sevmezdi marketteki herkesi sildirdi her yerden erkek arkadaşlarımı instadan sildi neyse çıktıktan 1 hafta sonra instaya kız eklemeye başladı. ben bu ne dedikçe vardı zaten kafanda kurma diyodu ama yeni eklenmişti ilkine bişey demedim ama ikinci olunca manyak rahatsız dedi bana bende 1 gün engelledim bi şekilde ulaştı bana bi daha engelleme beni dedi tamam dedim aradan 3 gün geçti yine aynısı olmaya başladı üzerine gidince istemiyorum ben bu ilişkiyi dedi beni sildi her yerden instada foto attı takipçisi artınca bende sildiği erkekleri ekledim özellikle sevgili yaptığım için bana tebrik mesajı atan kankamı ekledim diye çıldırdı beddualar etti bana ben kız ekledim mi dedi neyse buluştuk tekrar herkesi sildi yine instamı kapattı ama bu sefer geç yazmalar isteksizlikler hakaretler lan kes falanlar olunca ve ihtiyacım olduğu bi anda bana yine bağırıp küfredince yine engelledim her yerden 1 hafta. Arada aradı sonra atama olacağını duyunca haber almak için açtım yine çıldır beddualar etti yine bi şans daha verdik bu ilişkiye ama artık mesajlarıma çok geç cevap veriyo giriyo ama yazmadan çıkıyo yoğunum anlayış göster diyo nasıl demiyo günaydın yazmıyo sordum ne kadar devam edecek böyle diye ayrılır ayrılmaz instadan mesaj atan kişiyi eklemişim güveni kalmamış engelliyomuşum neyse ben çaba gösterirken çabamı görmedi sabrımı sınadı bugün bana iftira atmaya kalktı aldatmak sadece bedenle bakışla olmuyo senin değişeceğin yok dedi bi de bana ben sadece sildiği arkadaşlarımı geri ekledim o kadar mesajlaşmadım asla ihanet bile etmedim dedim bi erkekle aldatmadın sen beni hepsiyle dedi çıldırdım artık ona aldığım eşyalarımı istedim ve engelledim geri
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşte kendileri yapar bize gelince erkkelik taslarlar. Sil hayatından boş ver
Benim ayrılmamı kaldıramamış bi şans istemesi ondanmıy meğer şimdi o ben istemiyorum dedi engelledim
En iyisini ettin seni üzer çünkü
Çok ağladım
Valla değmez ağlama o anca eglense sende burada üzülüyorsun yazık sana boş ver
Benim de kız arkadaşım vardı 2 ay önce ayrıldık ben onun için her şeyi yaparken ayrıldı direkt erkekleri ekledi konuşmaya başlayıp sevgili yaptı olan bana oldu en iyisini yapmışsın
Ama ben konuşmadım kimseyle sadece ekledim aldatmadım da ama bana bunu yakıştırdı
Ben de Instagram kullanmıyordum her şey eşit olmalı sen kullanmıyorsan o da kullanmamalı eğer erkek arkadaşın olmucaksa onunda olmucak bu böyledir eğer sen konuşmadığın halde erkeklerle o konuşuyorsa kızlarla hadi ordan benim hayatım çöp oldu o kız bugün de bana yazdı başaksıyla hala bana yazıyor şerefsizin teki işte öyle kişileri umursmaa
Kızları ekliyoru sorduğum halde beni deli yerine koyuyodu kaç yaşında insanım benimde bi gururum var sırf benim ayrılmamı konduramadığı için özür diledi şimdi o ayrılmaya çalışıyodu engelledim bastırıyo beni bişey diyemiyodum ama yüz yüzeyken konuşamaz bakamaz yüzüme yarın yanına gidip içimdekileri söyleyip tokatı basmak istiyorum
Hiç gitme bence bak onun istediği ben kızlarla konuşayım ama o konuşmasın erkeklerle ciddiye bile alma bunu eğer o da konuşmasaydı eklemeseydi kimseyle zaten hayatınız çok iyi olurdu çünkü karşı cins olmayacaktı kavganızda olamaycaktı ama o bunu seçmedi sen hiç yazma bile o sana geri döner kabul etme onu hiçbir zaman 👍 👍
Her yerden engelledim hem sanmıyorum döneceğimi iftira atan biri döner mi sence
O şu an deliriyor inan o kişiye dönme bile sana ulaşır elbet görürsün
Ayril knk
Benim ayrılmamı kaldıramamış bi şans istemesi ondanmıy meğer şimdi o ben istemiyorum dedi engelledim