İnternet & Teknoloji Bir bakar mısınız bu soruma ya kimse yorum yapmıyor delircem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İnstagramdan neler yapar ki en fazla sizce? Göndermeli şeyler mi? Neyin göndermesi olur ki? Güncellemeler+1 yıl Soru şu; bir erkek eski sevgilisinden almak isterse ne yapr en fazla sosyal medyadan Bir bakar mısınız bu soruma ya kimse yorum yapmıyor delircem? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Siler sadece ya da engeller 0 0 Yorumla
Roxan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 36% +1 yıl Ben direk soruyu anlamadımAçar mısın biraz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşko olay şu; sevgilimden ayrıldım ortak kararla uzak mesafedeyiz birde. O gün hikayemi beğendi iletşimde kurmuyoruz artık buna rağmen beğendi ama yazmadı da neden? Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. Sorunun cinsel yaşamla ne alakası var 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlıkla oldu ya😅😅 bir erkek olarak kızdan adım almak istesen nelere başvurursun peki kimse adam gibi cevaplamamış ya Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Valla ben bir şeye başvuramam çok üşenirim isteyen atar zaten adımını 😂 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Sorun ne anlasak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Detaydaki işte Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Detaydakş yzdın şeyi senden başka anlayan olmaz Yorumla Soran +1 yıl Güncelledim jsnsns Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Seninle seks yapmak isterse anladım , seksting yapar me yapabilir Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Hangi konuda? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güncelledim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne diyorsun kimse anlamıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ha şey ya bir erkek adım almak istediği kıza neler yapr Yorumla Soran +1 yıl Yani eski sevgilisi ve adım almak için kızdan nelere başvurur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siler sadece ya da engeller
Ben direk soruyu anlamadım
Açar mısın biraz
Aşko olay şu; sevgilimden ayrıldım ortak kararla uzak mesafedeyiz birde. O gün hikayemi beğendi iletşimde kurmuyoruz artık buna rağmen beğendi ama yazmadı da neden?
Sorunun cinsel yaşamla ne alakası var 😂
Yanlışlıkla oldu ya😅😅 bir erkek olarak kızdan adım almak istesen nelere başvurursun peki kimse adam gibi cevaplamamış ya
Valla ben bir şeye başvuramam çok üşenirim isteyen atar zaten adımını 😂
Sorun ne anlasak
Detaydaki işte
Detaydakş yzdın şeyi senden başka anlayan olmaz
Güncelledim jsnsns
Seninle seks yapmak isterse anladım , seksting yapar me yapabilir
Hangi konuda?
Güncelledim
Ne diyorsun kimse anlamıyor
Ha şey ya bir erkek adım almak istediği kıza neler yapr
Yani eski sevgilisi ve adım almak için kızdan nelere başvurur