Instagram, kullanıcıların sohbet penceresinde görüldü ibaresini kapatabileceği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Böylelikle mesajı gönderen kullanıcı iletinin alıcı tarafından ne zaman okunduğu bilgisine erişemeyecek.

Instagram, kullanıcıların sohbet penceresinde görüldü ibaresini kapatabileceği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Böylelikle mesajı gönderen kullanıcı iletinin alıcı tarafından ne zaman okunduğu bilgisine erişemeyecek.

Bende birine bir şey yazmak isterdim fakat bunu şikayet etmek için koz olarak kullanır diye yazmak istemiyorum bu duruma 4 kere günahım olmadan düştüm ben onlara kötü bakmadım ama onlar hep kötü bakmışlar biraz dinleseydiler büyüklük yapıp insan gibi belki hak verirlerdi maalesef düşünceler tavırlar hareketler hiç olgun ve dürüst değil insanın zoruna da övduklerin sahip çıktıların sahiplerinin insanların yapması en kötü şey olsa gerek herkes küçüklüğümden bu günlere kadar önce bir kendine bir baksın belki bazı şeyleri daha iyi anlarlardı ama tapacak bir şey yok
Instagram sevgililerimizle aramız bozulsun diye herseyi yapıyo
Instagram dm kullanmiyorum
Cevap
4Cevap
Hayır ya... orada bari yapmasin kimse bunu jejsjs
Ben kısıtla yapardim... kisitlayinca okudugum görünmüyor 🤪
Instagram dm kullanmıyorum ki kimlere kapatayım
Mantikli. Onuda gormesinler. Zaten bazen oyle bir sey oluyor ki instagramdaki birsey wp da olsa wp daki instagramda olsa diyorum da olmuyor 😅
instagram benim için bi sohbet sitesi değil o yüzden önemli dğeil açık kapalı olması
her haltı yiyenler düşünsün
Goruldu bilgilerim hep acik kapatacagimi sanmiyorum.
Güzel bir özellik bence görüldü yemeye artık son 😃
Bu özellik var eski sevgilim bir şekilde yapıyordu anlattı ama ben pek anlamadım
Hayır kapatmam ama keşke bu özellik gelmeseydi
Bakarız duruma göre jsjjddksk
Cevap vermek istemediklerime karşı ben hsudııdkskks
Ben de geçen eski bir arkadaşımın bir mesajını hiç atmadım üstüne de story attım sonra karşılıklı men etmiş beni listesinden usıdjskkskdk
Evet WhatsApp da olduğu gibi
Çok da lazım değilmiş. Kapatmam.
Güzel bir seçenek, şüphesiz kullanırım..
Aman cok üzüldüm
Mesajlaştığım yok o yüzden kapatmam
Mesaj atan olursa belki kapatırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?