Ben düşerim la. Benim de 27 takipçi sıfır paylaşım. Sadece yüzüm var profilde o kadar :D :D :D Fake değilim. Şeyimde değil fotoğraf atmak zaten çekinmiyorum da. Çünkü kendime çok kusur bulan biriyim. Kendime poz versem bile beğenmiyorum defalarca çekinmem gerekiyor. Uğraşmıyorum artık fotoğrafla falan. Boydan da çekenim yok. Hep tekim. Yoldan milleti durup da fotoğraf çekinmeyi doğru bulmuyorum. Onların ilk çektiğini de beğenmeyeceğim elin insanına kaç kez çek beni diyeceğim? Bu yüzden fotoğrafım yok anca yorum yapıp reels izliyorum.
Ben CHP'liyim. Bu sitede çok savaştım sosyal medyada da öyle. Son seçimde bir oy KK'ye bir oy Zafere bastım ama olmadı. Aslında ben İncenin CHP'lisiyim. Bir dahaki seçimlerde ya İnce ya da Ümit Özdağ.
Bu aralar turbanli kizlara eriyorum. Eski sevgilimde turbanliydi. Bende yasca buyuk bi turbanli kasiyerlede fingirdedik bugun yarin o markete gitcrm yine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben düşerim la. Benim de 27 takipçi sıfır paylaşım. Sadece yüzüm var profilde o kadar :D :D :D Fake değilim. Şeyimde değil fotoğraf atmak zaten çekinmiyorum da. Çünkü kendime çok kusur bulan biriyim. Kendime poz versem bile beğenmiyorum defalarca çekinmem gerekiyor. Uğraşmıyorum artık fotoğrafla falan. Boydan da çekenim yok. Hep tekim. Yoldan milleti durup da fotoğraf çekinmeyi doğru bulmuyorum. Onların ilk çektiğini de beğenmeyeceğim elin insanına kaç kez çek beni diyeceğim? Bu yüzden fotoğrafım yok anca yorum yapıp reels izliyorum.
Evlenelim bari
:D :D :D :D :D :D :D
Ankara ya da konyali gibisin
Yok beybi aslen babadan Balkan göçmeni, Balıkesir, anadan Aydınlı, doğma büyüme İzmirliyim. Seküler düşünce yapısında Kemalist/Atatürkçü/Türkçüyüm.
Göktürk asker kiyafetiyle tanridaglarinin yamacinda seni eheh
Ben bir dişi kurtum Asenayım.
Ergenekon'a kapat beni Bumin Kaganım.
Seninle Çin sarayın basalım. :D :D :D :D
Hatunla evdeyken hatunun elinden huseyin nihal atsiz/bozkurtlar kitabini alip tv deki caner kara yayininida kapatip yataga atma keyfisi
Nihal Atsız'dan sonrası yok bende.
Zafer partisinede basmisindir sen son secimde
Ben CHP'liyim. Bu sitede çok savaştım sosyal medyada da öyle. Son seçimde bir oy KK'ye bir oy Zafere bastım ama olmadı. Aslında ben İncenin CHP'lisiyim. Bir dahaki seçimlerde ya İnce ya da Ümit Özdağ.
Sen zeki bi karisin belli ama Şu an bumin kağan akluna gelen ilk konuda çok yüksek yüce soyunu hakedecek biriyle yaymasi lazim🥵
Yıl: 647
Yer: Altaylarda Gokturkler Lideri Otag Cadiri
Kimizla sarhos olup sehzade yapma time
Takipçinin azlığı fazlalığı değil sebep ama fake olduğunu düşünebilir yazdığın kız
Haklisin karicigim
Ablacığım demek istedin heralde
Bu aralar turbanli kizlara eriyorum. Eski sevgilimde turbanliydi. Bende yasca buyuk bi turbanli kasiyerlede fingirdedik bugun yarin o markete gitcrm yine
Ama evli olsam sadece sen