İnternet & Teknoloji İnternete her gün girer misiniz, yoksa o kadar bağımlı değilim diyenlerden misiniz? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Entry girmem lazım lan 😄İnternete her gün girer misiniz, yoksa o kadar bağımlı değilim diyenlerden misiniz 🤔#İnternetTeknoloji İnternete her gün girer misiniz, yoksa o kadar bağımlı değilim diyenlerden misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çalışırken iş içün odaklanırım teknolojinin işle bağlantılı noktalında dolaşırım mesai saatleri dışında benü çeken bişiy varsa ilgilenirim yoksa işime bakarım 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her gün girmek istemesem bile girmek zorunda kalıyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her gün girerim 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Fotoğraf nasıl 😄 "Entry girmem lazım lan entry enttryyy" Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ahahskaha sus lan 😃 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
detaysevenbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl cidden istemiyorum ama instagrama çok giriyorum oysa sırf arkadaşlarımın paylaştıklarına bakarım diye yüklemiştim.. 1 1 Yorumla detaysevenbiri +1 yıl ruh hastası herkesin yorumuna dislike atmış ahshhssjjshsjahha Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl amsız dururum internetsiz duramam 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Tövbe ya 😂 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Her gün mutlaka giriyor 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bağımlıyım. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her gün itinayla 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 693 cevap paylaştı. Her gün girerim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. her gün girerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çalışırken iş içün odaklanırım teknolojinin işle bağlantılı noktalında dolaşırım mesai saatleri dışında benü çeken bişiy varsa ilgilenirim yoksa işime bakarım
Her gün girmek istemesem bile girmek zorunda kalıyorum
Her gün girerim
Fotoğraf nasıl 😄 "Entry girmem lazım lan entry enttryyy"
ahahskaha sus lan 😃
😄😄
cidden istemiyorum ama instagrama çok giriyorum oysa sırf arkadaşlarımın paylaştıklarına bakarım diye yüklemiştim..
ruh hastası herkesin yorumuna dislike atmış ahshhssjjshsjahha
amsız dururum internetsiz duramam
Tövbe ya 😂
Her gün mutlaka giriyor
Her gün girerim
Bağımlıyım.
Her gün itinayla
Her gün girerim.
Hergün girerim
her gün girerim
her gün girerim