İnternet & Teknoloji En çok hangi mesajı atıyorsun📱? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor ben uyumadım da afsgGün içerisinde en çok hangi mesajı atıyorsunuz? :D Cümle, kelime ya da emoji 👻Keyifli günler.. ✨#smell En çok hangi mesajı atıyorsun📱? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ben pek mesaj atmıyorum :D ama atacağım zaman da günaydın, nasılsın, ne yapıyorsun gibi şeyler yazarım klasik, bazen de emoji 🤟 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl "😂" bunu kullanıyorum en çokMesaj olarak da "yaaa... 🥰" nokta kısmında isim geçiyor yazmayayım şımarmasın 😂😂 2 5 Yorumla HeartofFire +1 yıl totosu kalkmasın diyosun 😂😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Kibarcası 'şımarmasın' 😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsh bu da benim kibarcam 😂😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Hahahah 😂😂 Yorumla вeyeғendi +1 yıl Yoo hayır o öyle birisi değildir. 🥰😂😂😂 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Konuşmamizdaki en çok geçen cümleleri simdi ifşa etmeyeyim yavrum😃 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂 bence de sus ahsh Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Tıp 😂 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Çoğunlukla beni arayanları açmayıp “bir şey mi oldu?” mesajı atarım. Onun dışında çok attığım belirli bir mesaj yok. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı. Şuraya bak :D kızlar hiç yazmıyor sadece erkekler yazıyor. Klasik naber , nasılsın işte. 1 0 Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Abla nasıl olmuş, abla nerdesin ablaaaaaa şeklinde çok sevdiğim bi ablama mesaj atıyorum 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 939 cevap paylaştı. Bilmem hiç bakmadım yani özel bir konu başlığı olmuyor 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaaa...🥰 isim yazarım da şımarmasın diye değil kimse bilmesin.. 🤪😂 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Kanka nerdesin, müso musun, aşko uyudun mu :d 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl "Yaaa ajssjs" veya "Aaaa" ya da "yahuu" 😂😂 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ettiğim küfürleri buraya yazmayayım şimdi :ddd 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. Emoji olarak 😂 onun haricinde özellikle şu kelime ya da cümle yok 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı. Genelde ararım, mesaj atmam. 2 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl kimseyi rahatsiz etmiyorum bana atarlarsa mesaj atıyorum 1 1 Yorumla GüneyM +1 yıl @19yaşındaergen haklısın kolay gelsin 😊 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 361 cevap paylaştı. Ben hiç mesajlaşmıyorum😬 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl hiç hiç dimi 😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Evet hiç😂 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl "Gelirken ekmek alır mısın?" 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl 2 ekmek 1 süt ahsh 😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Ödeme rica edecektim. 2 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşkımmmmmmm ❤️ @S1F1R-B1R 2 1 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Balımmmmm ❤️❤️❤️ Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 588 cevap paylaştı. Nasılsın?Merak ettim 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. Kimselere mesaj atmıyorum ki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet oda var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben pek mesaj atmıyorum :D ama atacağım zaman da günaydın, nasılsın, ne yapıyorsun gibi şeyler yazarım klasik, bazen de emoji 🤟
"😂" bunu kullanıyorum en çok
Mesaj olarak da "yaaa... 🥰" nokta kısmında isim geçiyor yazmayayım şımarmasın 😂😂
totosu kalkmasın diyosun 😂😂
Kibarcası 'şımarmasın' 😂😂
ahsh bu da benim kibarcam 😂😂
Hahahah 😂😂
Yoo hayır o öyle birisi değildir. 🥰😂😂😂
Konuşmamizdaki en çok geçen cümleleri simdi ifşa etmeyeyim yavrum😃
😂 bence de sus ahsh
Tıp 😂
Çoğunlukla beni arayanları açmayıp “bir şey mi oldu?” mesajı atarım. Onun dışında çok attığım belirli bir mesaj yok.
Şuraya bak :D kızlar hiç yazmıyor
sadece erkekler yazıyor.
Klasik naber , nasılsın işte.
Abla nasıl olmuş, abla nerdesin ablaaaaaa şeklinde çok sevdiğim bi ablama mesaj atıyorum
Ben en çok "😂😂😂" bu emojiyi kullanıyorum.
Bilmem hiç bakmadım yani özel bir konu başlığı olmuyor
Yaaa...🥰 isim yazarım da şımarmasın diye değil kimse bilmesin.. 🤪😂
Kanka nerdesin, müso musun, aşko uyudun mu :d
"Yaaa ajssjs" veya "Aaaa" ya da "yahuu" 😂😂
Ettiğim küfürleri buraya yazmayayım şimdi :ddd
Emoji olarak 😂 onun haricinde özellikle şu kelime ya da cümle yok
Genelde ararım, mesaj atmam.
kimseyi rahatsiz etmiyorum bana atarlarsa mesaj atıyorum
@19yaşındaergen haklısın kolay gelsin 😊
Ben hiç mesajlaşmıyorum😬
hiç hiç dimi 😂😂
Evet hiç😂