Güncellemeler
+1 yıl
Çok şüphe ediyorum o kadar kötüyüm ki yaşamıyor gibiyim hiç-bir şey yapamaz oldum aşırı huzursuzum sadece msjla kmlik bilgilerime erişebilirler diye dertlerim vardı iyice arttı 😢😢😢😢😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Ne olur anlayanlar bilenler cevap versin ruhen çok kötü durumdayım hiç iyi değilim sürekli endişeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bulamazlar
İmkansız bir şey bulamaz. Bunu sadece savcılık kararıyla siber güvenlik yapabilir
Çoğu kişi bulabilir diyor bulabilir yazıyor konuştuğum kişileri tanımıyorum bu işleri bilen yapabilen insanlarsa kimlik bilgilerime erişirlerse diye şüphe ediyorum sağlığım bozuldu şüphe etmekten
Cahil dolu ortalık aq. Bak senin numaran ile adın soy adın ve doğduğun şehir ile 2015 data bilgilerini bulabilirler. Bunu da her önüne gelen bulamaz. Bunun paneli var egm nin 2015 datalarını çalıp kimlik sorgulama paneli oluşturdular. Bu panel her yerde bulunan herkesin erişecegi bir şey değil bunun için önce panel sahibini bulmaları gerekiyor sonra satın alım yapmaları gerekiyor. Bunca anlattığım şeyde yasa dışı zaten 6 yıl kadar hapis cezası var sorgusuz. O yüzden çokta takma bunu kafana bir bok olduğu yok
Bu islerden anlayan kişiler dedi sadece mesajdan dahi bulabilirler erişebilirler diye yöntemleri vardır bu işleri yapabilen anlayan kişilerin dediler
Yaw boş konuşmuşlar aq. Ben redhack timinden arkadaşlarımla konuşuyorum onlar uzman olduğu halde hiç birsey yapamıyor. Eskisi gibi basit değil hiç bise. İnstagram sadece güvenlik duvarını geliştirmek için 200 den fazla yazılımcı çalıştırıyor
Instagramin mesajlar kısmindan konuşma ile bile bulabilirler yöntemleri var bilenler anlayanlar için dediler diyenlerde bu işlerle uğraşan insanlardi
Sadece mesaj ve arama ile kimlik bilgilerime erişirler bir şekilde kullandıkları yöntemler yok mudur
Yaw ne canım çıktın sen beynin algılamıyor mu? Cahil cahil insanlarla konuşup söylediklerini ciddiye alıyorsun. Yapabiliyorsa yapsın başarırsa gelsin o kimse maaşını veririm bana çalışsın aq
Harbi senin kadar cahil yaşayan görmedim aq. İnanmıyor ısrarla cehalette boğuluyor
Bunlar polis ya da savcı falan değil ki bulsunlar kimlik bilgilerini
Yok yaaa nereden bulacak
Yok artık imkansız.
Yok nerden bilsin