İnternet & Teknoloji Kolayı boykot icin yaptığım tasarı nasil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaparken sevindim filistinede bağış yapacağım elimde az param var şu an yapamiyorum Kolayı boykot icin yaptığım tasarı nasil? Cevapla Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ne fark ikisi de Amerika malı 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl ama güzel tasarım beğendim
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Coco Cola ;İlk üretim yılı: 1886Köken: ABDPepsi ;İlk üretim yılı: 1893Köken: ABDAh Türk insanı.. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 662 cevap paylaştı. Daha çok coca cola yı boykot eden Pepsi çalışanı gibi olmuşsun 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl pepsi de amerika merkezli bir şirket 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İsrail değil ama Yorumla Venetor +1 yıl coca-cola zaten abd merkezli bir şirket 😂Güzel fikir ama azıcık araştırsaydın ezbere gitmektense keşke Yorumla Soran +1 yıl Cocola başında İsrail yapılı biri yonetiyor Yorumla Venetor +1 yıl 20. yy'ın en başarılı yatırım kurumlarından birisi olan Berkshire Hathaway'in Ceo'su , amerika doğumlu büyük milyarder Warren Buffett'ın Israille ne gibi bir ilgisi var? Yorumla Venetor +1 yıl israile yatırım yapmasını diyorsan adam dünyanın en büyük yatırımcılatından. Karına bakar. Iscar ona milyar $'lık kar sağladı. Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Hanımefendi Pepsi Türk malı bildiğim kadarıyla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cahil işte Pepsi kimin acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsrailli bir adam yonetmiyor en azindan Cevap sahibi +1 yıl Diyorum ya cahil Laf anlatamazsın, kafa almaz
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl para kazanırsın.. grafik tarasım, yaratıcılık.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sagolun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne fark ikisi de Amerika malı
ama güzel tasarım beğendim
Coco Cola ;
İlk üretim yılı: 1886
Köken: ABD
Pepsi ;
İlk üretim yılı: 1893
Köken: ABD
Ah Türk insanı..
Daha çok coca cola yı boykot eden Pepsi çalışanı gibi olmuşsun
pepsi de amerika merkezli bir şirket 😂
İsrail değil ama
coca-cola zaten abd merkezli bir şirket 😂
Güzel fikir ama azıcık araştırsaydın ezbere gitmektense keşke
Cocola başında İsrail yapılı biri yonetiyor
20. yy'ın en başarılı yatırım kurumlarından birisi olan Berkshire Hathaway'in Ceo'su , amerika doğumlu büyük milyarder Warren Buffett'ın Israille ne gibi bir ilgisi var?
israile yatırım yapmasını diyorsan adam dünyanın en büyük yatırımcılatından. Karına bakar. Iscar ona milyar $'lık kar sağladı.
Hanımefendi Pepsi Türk malı bildiğim kadarıyla
İyi ama Pepsi de Yahudi'lerin... 😂
Cahil işte
Pepsi kimin acaba
İsrailli bir adam yonetmiyor en azindan
Diyorum ya cahil
Laf anlatamazsın, kafa almaz
para kazanırsın.. grafik tarasım, yaratıcılık..
Sagolun
Hahhahaha süper eline sağlık
Pepsi tr malı zaten