Merhaba bugun ekran kartı aldım 4060ti
kasama taktırdım vida takıldı eve geldim tam çalıştıracakken vidanın çıkmış olduğunu gördüm ekran kartı bağlıydı ancak sallanıyordu sadece nazikçe çıkartıp inceledim yuvalarda ve anakartta bir sıkıntı yoktu gibi duruyordu kutusuna geri koydum sabah duzgunce kendim takıcam basit bir şey zaten ama iyi durumda olup olmadığını nasıl anlarım bilgisayarı çalıştırdığımda kontrol edebilir miyim bir zararı var mı yok mu :( sapasağlam yani bir sorun yok gibi görünüyordu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Taktıktan sonra çalışıyırsa bir sıkıntı olmayacaktır büyük ihtimal garantisi faturası varsa için rahat olsun ama ekran kartının kendi vidalarını falan açayım deme
Yok yok ekran kartının kendi vidası değil evet garanti faturası vs. Mevcut tesekkur ederim icin rahat olsun dediginiz icin rahatladım bir nebze daha :) anakarta takıyoruzya kasanın dısına dogru 2 boşluk var oraya vidalıyoruz, o vida çıkmıştı ekran kartım takılı olduğu yuvadan çok az çıkmıştı ben de dikkatlice çıkarttım kilidini açıp bir sorun yok gibi gorunuyordu dediginiz gibi takıp kontrol edeceğim çalışmazsa vesaire ne yapabilirim peki gercekten bu konularda cok cahilim :(
asus markalı ekran kartım asusla mı gorusmem getekiyor yoksa satın aldığım yer ile mi
O vida olayını anladım zaten sizinde ekran kartının vidalarına müdahele etmeyin dediğimi anlayacağınızı da biliyordum kartı yeni aldıysanız yarın kasanın fişini çekin power butonuna basın içindeki elektirik iyice boşalsın aradan 2 dakika sonra ekran kartını pcı yuvssına yerleştirin ekran kartının delikli dediğiniz 2 vida yerine 1 vida atıp sıksanız da olur iyi sıkın sonra iyice oturmuşmu diye kontrol edin ve ekran kartının üstüne nşraz bastırarak sağa sola hareket ettirin iyice otursun pcı yuvasında tam 200 bacak var bir tanesi deymezse çalışmaz sonra power fişi geri takın monitörünüz hangi uçsa ekran kartına o ucu takın görüntü geldikten sonra windowsta size driver yüklemek kalıyor driveri yükledikten sonra güle güle kullanın
Bozulursa aldığınız yerle görüşmeniz yeterli ama bozulacağını sanmam cihaz çalışırken söküp takma yeterli
Çok teşekkür ediyorum 🥹 iyi ki varsınız ne kadar teşekkür etsem az yarın yani gündüz bu mesajları okuyup aynı dediğinşz gibi yapacağım
Rica ederim dediğim gibi fişi çekin pc kapalı kalsın ekran kartını takma videosu izleyin tavsiye ederim takarken çok sert olmayın 😊
Çalıştırmadan ankaşılmaz
Ekrana görüntü veriyosa iyidir, yoksa bozulmuştur
Kripto üretiminde kullanıldıysa işe yaramaz
Darbe gelmedikçe bir şey olmaz merak etme
Hayırlı olsun
Tesekkur ederim boyle bir sey yazdıgınıza gore sıkıntı yok sanırım zaten sıkıntı yok gibi duruyordu hani takılı yuvasına biraz çıkmıştı vidasız bi şekilde duruyordu o kadar
İyi geceler kanka
İyi geceler kanka sana da
Teşekkür ederim