Youtube'da bunu yapmak kanala zarar verir mi?

Youtube'da bir kanal açtım, açmadan önce 30 kadar video stokladım. İlk 1 yıl bir beklentim olmadan girdim, ki zaten youtube'a da büyük beklentiler ile girmedim. Neyse lafı uzatmayayim, her hafta 1 shorts 1 uzun video (5-8dk kadar) videolar ile paylaşımlarıma 5 hafta önce başladım. İzlenim yok denecek kadar az ama buna takılmıyorum. Sonuçta yeni bir kanal YouTube bile kanalın varlığının farkında değil henüz 😄 Sorum aslında tam da bu aşamada başlıyor. İzlenimlare takılmıyorum dedim ama yaptıklarım bunun tersini gösteriyor gibi, Videoları ilk gösterim olarak ayarlayıp 3-4 tane farklı youtube hesabımdan ilk gösterimleri açıp bu hesaplardan beğeni atıyordum. Sonra kafamda şu soru oluştu. Ben karşılıklı izlenim veya facebooktaki abone gruplarına karşıyım, hem doğal değil hemde kanalı spam'e düşürebildiğini okumuştum. Zaten gerçek izleyici olmadıklarından hiç cezbetmiyordu beni. Fakat bu yaptığımın da o gruplardaki gibi fake ilzeyiciden bir farkı olmayacağını yeni fark ettim. Bu 3 hesabın aynı mantık yaratıp kanalımı spam'e düşürüp düşüremeyeceğinden emin olamadım. Spam'e düşmesi gibi bir durumun ne problemler yaratacağından emin de değilim. Açıkcası kanalı kötü etkilediysem daha 5 hafta olmuşken yeni bir kanal ile herşeyi 0'dan başlatabilirim de. Fikrinize ihtiyacım var. Bir diğer sorum da bu kanala 3 sene önce oyun videoları atmışım, o videoları gizledim ve kanalin ismi de dahil olmak üzere bütün açıklamalarını değiştirip yeni videoları eklemeye başladım. Önceden yükleyip bıraktığım bu videolar 300 civarı izlenmiş kalmış 4 5 kişi de abone olmuş nedendir bilmiyorum. Bunun kötü bir etkisi olur mu?
Birde siz YouTube ile ilgili bilgili arkadaşlarımdan yeni başlayan olarak yardım alabilirim. Nelere dikkat etmeliyim. Her salı 20:00'da shorts her cuma 17:00'da uzun videolarımı yayınladığım bir programla ilerliyorum. Haftada 2 uzun 1 shorts atmayı çok istiyordum ama videoları hazırlamak uzun sürdüğı için 1 uzun 1 shorts şeklinde ilerlemeyi seçtim. Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda. Her türlü bilgiye açığım. Şimdiden hepinize teşekkürler

Youtube'da bunu yapmak kanala zarar verir mi?