Hoşlandığım birini instagramda fake hesabımdan denemek istiyorum (yaptığım şey etik değil farkındayım) ama olurda fakeme engel atarsa orijinal hesabımdan da engel yermiyim? Arkadaşımı fakeden engelledim orjinalden engelleme olmadı tam tersini de denedik bir sıkıntı çıkmadı ama şimdi gördüm bazıları oluyor demiş. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Bu arada sanırım olay hesabı açtığım telefonda bitiyor çünkü fakemi arkadaşımın telefonundan açmıştım. Ve fakemde orijinalde bana engel atanların hesapları çıkıyor 🤔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ne saçma bir düşünce, bunca zaman nasıl yaşayabildiniz hayret, adını sen zaten belirtiyorsun fake diye, başka bir hesap anlamına geliyor nasıl olsun o hesabı engelleyince orjinalide engellensin
İnstagramda açabileceği tüm hesapları engelleme diye bir seçenek var bilmiyorsan öğren 😂
O zaman fake kullanımını bilmiyorsun sende onu öğren olur mu
Yoo ben biliyorum ve denediğimi söylüyorum. Sen gelmiş diyorsun fakeden atılan Orjinali nasıl engellesin cahilliğini her yerde belli etme bu kadar?
Bak arkadaşım, fake demek hç bir bilginin sana ait olmaması demektir, yani açtığın hesapta senin mail adresin numaran vs sana aitse tabiki bu mailin veya numaranın hesaplarını engelle derse orjinalinde aynı mail veya numarayı kullanırsa onuda engeller, ama başka numara veya mail yazarsan ikinci hesaba o sadece o hesabı kapatır. Ama sen şimdi bunuda anlamaz başka bir şey yazabilrsin neyse, karşıdan karşıya geçerken dikkatli ol biri seni kandırır kırmızıda geçersin dikkat et, onlar sevgiline benzemez altına alırsa ölürsün
Boğaz köprüsünü satın alacak canım olan biri bunu mu diyor? Allahın malı tüm hesaplardan engelle diyince mail ve numara alakasız oluyor. Hesabı nerden hangi telefondan hangi bilgisayardan açmışsın ona bakılıyor. Aynı numara veya maille instagramda iki hesap açamazsın. Zamanında anneni iyi keklemişler ki bu aptallık ordan geliyor sonradan bu kadar aptallık olamaz. Ananı kurtaramadın diye bana burada havlama hoşt ya cahili seni
Her iki hesabı da aynı cihazdan açarsan fake hesap engellenirse orijinal hesapsa engelleyen hesabı göremez
Her iki hesap aynı telefonda açılmadı. Ama olurda fakemi tüm hesaplardan engelle diyip engellerse orjinaldede engel yermiyim diye düşünüyorum arkadaşım da denedim hiç bir türlü bir şey olmadı ama şimdi instagramda birinin başına geldiğini gördüm o yüzden soruyorum
O yüzden söyledim zaten. Bu hesaba ait diğer hesapları da engelle derse geçmiş olsun
Anladım fakat arkadaşımı engelledim kendim bir şey olmadı aynı şekilde başka bir arkadaşımda fakemi engelledi bir şey olmadı o nasıl oluyor peki o zamanda diğer hesapları engelle diyip engelleyerek denemiştik