İnternet & Teknoloji Durduk yere doğrulama kodu geliyor? acil yardım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor korkuyorum passo diye bi uygulama galiba kullanmıyorum adını ilk defa duydum ama sms geliyor sürekli doğrulama kodu diye ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl güncell Durduk yere doğrulama kodu geliyor? acil yardım? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GörkemHakan Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Korkma birisi numaranı biliyor SMS le telefonu çökertmeye çalılıyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ne yapmam gerek Yorumla GörkemHakan +1 yıl Bunun bir çözümü yok numaranı herkese dağıtma ki bişe olmasın yapan kişi sıkılır ya da gelen yeri engelle geç Yorumla Soran +1 yıl çevremde bunu yapabilecek birisi yokta hesaplarıma falan erişirler diye korkmuştum Yorumla GörkemHakan +1 yıl Kimseyi küçümseme isim soyisminden salisesinde tc ni bulurum tehdit olarak algılama Yorumla Soran +1 yıl hayır küçümseme anlamında demedim bununla uğraşacak birisi yok dedim Yorumla GörkemHakan +1 yıl Kanka bilemezsin şu an benide birçok kişi aynı şekilde biliyor ama kuzenime geçen e okuldaki küçüklük fotosunu attım nerden buldun dedi bunlar basit şeyler Yorumla Soran +1 yıl başına iş açmaz mı peki bu p. nelle falan uğraşmak Yorumla GörkemHakan +1 yıl Hayır bunun hedefi sadece sistemi yorarak telefonu çökertme engelle geç Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkürler Yorumla GörkemHakan +1 yıl Rica ederim. Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl hahaha sms bomb yemişsin:D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl o nee Yorumla Soran +1 yıl 5 6 kere geldi şuana kadar Yorumla Soran +1 yıl korkuyorum ne yapicam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Korkma birisi numaranı biliyor SMS le telefonu çökertmeye çalılıyor
ne yapmam gerek
Bunun bir çözümü yok numaranı herkese dağıtma ki bişe olmasın yapan kişi sıkılır ya da gelen yeri engelle geç
çevremde bunu yapabilecek birisi yokta hesaplarıma falan erişirler diye korkmuştum
Kimseyi küçümseme isim soyisminden salisesinde tc ni bulurum tehdit olarak algılama
hayır küçümseme anlamında demedim bununla uğraşacak birisi yok dedim
Kanka bilemezsin şu an benide birçok kişi aynı şekilde biliyor ama kuzenime geçen e okuldaki küçüklük fotosunu attım nerden buldun dedi bunlar basit şeyler
başına iş açmaz mı peki bu p. nelle falan uğraşmak
Hayır bunun hedefi sadece sistemi yorarak telefonu çökertme engelle geç
tamamdır teşekkürler
Rica ederim.
hahaha sms bomb yemişsin:D
o nee
5 6 kere geldi şuana kadar
korkuyorum ne yapicam