İnternet & Teknoloji Bi numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrene bilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bi numara var onun kime ait olduğunu nasıl öğrenicem? Bi numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrene bilirim? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
arastırmacikisiligim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ekleyip whatsapptan bakabilirsin ya da Google yazıp araştırabilirsin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Wp den baktım pp si yoktu Yorumla arastırmacikisiligim 1 yıl O zaman Google bak yaz numarayı senden başka aratan varsa ordan kim olduğu hakkında bi düşüncen olur Yorumla Soran 1 yıl Ya eski sevgilimin numarası mı diye merak ediyorum Yorumla arastırmacikisiligim 1 yıl Olabilir onu bilemiyorum valla Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Başka birisinin WhatsAppından kaydet. Ya da polis karakoluna git oradan buluyorlar 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. arayan kim uygularının hepisi yükle 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öyle bi uygulama mı var Yorumla Adanus0101 1 yıl evet bir çok uygulama var araya kim... Yorumla Soran 1 yıl Ama beni aramadı ki Yorumla Adanus0101 1 yıl uygulaları yükle numarayı yaz uygumada varsa adı cıkar Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Get contact diye bi uygulama vardı sanirim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 27,3b cevap paylaştı. Ekleyip whatsapptan bakabilirsin 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. kargodan arıyoruz diyip ara 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şwfjwşfnwlk mantıklı He Yorumla
bLackbLoad Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Numaranın sonu kaç 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 00 12 Yorumla bLackbLoad 1 yıl İlk 4 hanesi 😅 Yorumla Soran 1 yıl Nası bulacaksın Yorumla bLackbLoad 1 yıl Numaranın tamamanı ver bi bakam Yorumla
kartalcevaplaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ara sor 😂😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla kartalcevaplaa 1 yıl Başkasına arattır Yorumla Soran 1 yıl Hımmm kime yaptırıcam ki ya offf Yorumla kartalcevaplaa 1 yıl Tanıdığın vardır illaki Yorumla Soran 1 yıl Riske atmak istemiyorum Yorumla kartalcevaplaa 1 yıl Atmazsın nolacak sanki arayıp konuşacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ekleyip whatsapptan bakabilirsin ya da Google yazıp araştırabilirsin
Wp den baktım pp si yoktu
O zaman Google bak yaz numarayı senden başka aratan varsa ordan kim olduğu hakkında bi düşüncen olur
Ya eski sevgilimin numarası mı diye merak ediyorum
Olabilir onu bilemiyorum valla
Başka birisinin WhatsAppından kaydet. Ya da polis karakoluna git oradan buluyorlar
arayan kim uygularının hepisi yükle
Öyle bi uygulama mı var
evet bir çok uygulama var araya kim...
Ama beni aramadı ki
uygulaları yükle numarayı yaz uygumada varsa adı cıkar
Get contact diye bi uygulama vardı sanirim
Ekleyip whatsapptan bakabilirsin
kargodan arıyoruz diyip ara 😂😂
Şwfjwşfnwlk mantıklı He
Numaranın sonu kaç
00 12
İlk 4 hanesi 😅