Sevgilim benden ayrıldı ve whatsapp hariç bütün platformlardan engelledi amacı nedir?

kısaca özet geçmek istiyorum, sevgilim ile bir sorun yaşadık ve benden ayrıldı beni whatsap hariç her yerden engelledi, olaydan sonra bana karşı olan hislerini kaybettiğini ve beni eskisi gibi sevmediğini söyledi, ben onu sevdiğim için yanımda tutmak için yalvardım, ama kabul etmedi ve bir kaç gün mesaj göndermeme mi söyledi ben de bekledim 1 hafta gece 03.00 saatlerinde bana mesaj gönderdi ve konuşmak için hazır olduğunu söyledi ben ona tamamen yumuşak ve kibar davrandım ve göblünü yumuşatmak için farklı şeyler yaptım ama hepsi nafile kabul etmedi beni hala sevdiğini ama bana karşı hislerini kaybettiğini söyledi, ben denemeye devam ettim ama günü hala kötü kapattık. ona bir video hazırladım ve gönderdim bana güldüğünü ve kalbine bir sıcalık girdiğini söyledi bende başarıyorum gibi hissettim ama bana hala aynı olduğumuzu söyledi ve hala whatsapp hariç her yerden engelliyim. Benim sorum şu bana hala şansım varmış gibi umut verici harekteler yapıyor ama davranışları ve konuşmaları şansım yokmuş şeklinde, verdiğim ilgi mi hoşuna gidiyor anlamıyorum, ona ilişki için her türlü problemi çözeceğimi söyledim güven ile ilgili sorunlar varsa düzelteceğimi söyledim ama kabul etmiyor bana karşı soğuk olduğunu söylüyor ama benden uzaklaşmıyor da sürekli yalvarış halindeyim, bu konu hakkında yorumunuzu merak ediyorum gerçekten onun istediği gibi ayrılmalı ve beklemeli miyim yoksa yalvarış şeklinde devam mı edeceğim.

Sevgilim benden ayrıldı ve whatsapp hariç bütün platformlardan engelledi amacı nedir?