Güncellemeler
+1 yıl
O anın sesini duymak zorunda değilim kaydetmesi yeterli
Eşim iPhone 7 Plus kullanıyor ve daha önce beni aldattığı için şüpheleniyorum sürekli o işteyken ortamın sesini gizlice kaydeden ücretsiz yükleyebileceğim bir uygulama var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha önce de aldatıldın ve hala evlisin, oldukça genişsin.
Başımıza gelmediği için demesi kolay bitir demek ama düşünmekte lazım o kadının hislerini belki çocukları var ya da çok fazla seviyor yapamıyor. ya da yapmak istese ailesi istemez.
Eğer benim başıma gelseydi ne olursa olsun kimseyi dinlemeden boşanırdım ve bir daha asla iletişim kurmazdım. Duygular geçici bir şeydir, bu yüzden her aldatıldığınızda affedersiniz. Sonuçta bu yaygın bir durum. Aldatan her zaman aldatır, asla değişmez. Çocuklar hep bahanedir, kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.
Yaşamadan bilemezsiniz ama sizin kendi düşünceniz saygı duyuyorum.
Yaşamaya gerek yok, empati yaparak size yorumlarımı dile getirdim, bir kadın olarak dik durabilirsiniz. Merak etmeyin erkeklere muhtaç kalmamak için elimden geleni yapıyorum.
❣️❣️
Yani sizin düşündüklerinizin aynısını bende düşünüyordum ve yaptım da gittim ama aile baskısı yüzünden geri döndüm bi mesleğim yok daha önce çalışmadım ve daha 18 yaşındayım tek yaşayabilirmiydim emin değildim o yüzden geri döndüm ve şu an açıktan okuyorum yapan bir daha yapar diye düşündüğüm için okuyorum zaten birdaha yaşanırsa eğer kimseye muhtaç olmamak için çabalıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!