Verilerin drive da olur şimdi bir dakika WhatsApp>ayarlar>sohbetler>sohbet yedeği> mail hesabını göreceksin sonra drive a geç orada sağ üste üç çizgi var ona bas yedeklemelerde WhatsApp Olcak onu yükle whatsap`a
O yedeği yüklemeyi sen öğreneceksin ben buraya kadar bilgim var WhatsApp a o yedeği nasıl geçireceğini bir metodu var aklımda normal whatsap ı sil yük gbwhatsap A dokunma girdikten sonra eski yedeği yüklersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yedekleme yoksa alınmaz geri
Veri talep`i deneyebilirsin tabiki wp ye bağlı bu ayarlar>hesap>hesap raporu talep et kesin bir çözüm değil denemen önerilir
Bu rapor mesajlarınızı içermez yazıyor yinede denemem lazım mı
Gerek yok o zaman verilerin varmış zaten verilerine bak
Ona nasıl bakılıyor başka uygulamadan mı?
Verilerin drive da olur şimdi bir dakika WhatsApp>ayarlar>sohbetler>sohbet yedeği> mail hesabını göreceksin sonra drive a geç orada sağ üste üç çizgi var ona bas yedeklemelerde WhatsApp Olcak onu yükle whatsap`a
Sohbet yemeğine basınca yedekleme yapıyor altta da sohbet geçmişi var. Gbwhatsapp kullanıyorum
O yedeği yüklemeyi sen öğreneceksin ben buraya kadar bilgim var WhatsApp a o yedeği nasıl geçireceğini bir metodu var aklımda normal whatsap ı sil yük gbwhatsap A dokunma girdikten sonra eski yedeği yüklersin
Drive ı denedim de normal mesajlar görünüyor ama silinen mesajlar çıkmıyor.
Kanka sen onu yapamayacaksın boş ver ya galiba olmayacak senin istediğin
Tamam teşekkürler
Rica ederim bide şu acıdan yapamazsın dedim o galiba aldığın yedek video felan sohbet değildir
yedekleme yoksa alınamaz
Yedekleme var o şekilde nasıl alınır
Yedekle
Yedekleme yaptığım zaman verileri erişim yaptığımda bütün veriler silinmez mi?
Bilmiom o kadarini