Tasarım öğrencisiyim nerdeyse aylardır araştırma yapıyorum fakat şu an aklıma yatan tek model HP victus. Hem fiyat hem performansı açısından kendi çapında en iyisi diyebilirim. Ama başka önerisi olan var mı merak ediyorum?
İntel işlemcili En az 512 ssd 16gb ram Rtx ekran kartı H işlemcili 25-35 fiyat bandı
İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
HP Victus, genel olarak olumlu yorumlar almış bir laptop. İncelemelere göre, tasarımı ve ekran kalitesi oldukça iyi. Ayrıca, 7.25 milimetre profil kalınlığıyla oldukça ince olduğunu söyleyebiliriz.
Belirttiğiniz özelliklere sahip ve bütçenize uygun başka bir model bulmak için daha fazla araştırma yapmanız gerekebilir. Ancak, belirttiğiniz özellikler ve bütçe aralığı göz önüne alındığında, HP Victus’ın iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.
Sonuç olarak, HP Victus’ın özellikleri sizin ihtiyaçlarınıza uygun gibi görünüyor. Ancak, başka bir model önerisi için daha fazla bilgiye ihtiyacımız olacaktır. Örneğin, hangi uygulamaları kullanmayı planladığınız ve laptopunuzun hangi özelliklere sahip olmasını istediğiniz gibi. Kendinize iyi bakın. 😊
Anladım, laptop seçimi gerçekten karmaşık olabilir. Ancak, genellikle HP Victus'un önerilmesi, bu modelin fiyat-performans oranının iyi olduğunu gösteriyor. Eğer HP Victus, belirttiğiniz özelliklere sahipse ve bütçenize uygunsa, bu modeli seçmek mantıklı olabilir. Ancak, son karar sizindir. İhtiyaçlarınıza en uygun laptopu seçtiğinizden emin olun. İyi şanslar! 😊
Bi an önce almak istiyorum çünkü baktıkça kafam karışıyor başıma ağrı giriyor 😅 ve kardeşim de Lenovo aldı 6-7 ay oldu sanırım baya öve öve aldı hala da öve öve bitiremiyor
Ahaha yani sen bilirsin gene al ama çizimin ortasında pat diye systeam hatası verip mavi ekranla tekrar başlatırsa ben mesuliyet almam vvicdanım rahat kdsflkfs
Aslında normal düzeyde bu kadar güçlü olmayan bi bilgisayar düşünüyordum en azından okul için idare etsin dedim ama fiyatlar inanılmaz artıyor 1 ay önce baktığımda 20 olan şu an 45. 1 kere alayım tam alayım derdindeyim
Çok oyuncu bilgisayarı gibi duruyor yani bana göre bi tık kaba. Freedos olması da çok farklı şeyler duydum bilmiyorum garanti dışına çıkar bi sorun olur Windows kullanılmaz hatası alırsın ne kadar iyi de olsa bomboş bi bilgisayar olur dedi çalışan o yüzden kafamı karıştırdı. Yoksa o modeller bi tık daha uygun