İnternet & Teknoloji W11 apk dosyası indirilir mi? ahmetx0165 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar laptopumda Windows 11 işletim sistemini kullanıyorum ayriyeten mcafee antivirüs var arkadaşlar ben APK oyun indirmek istiyorum bir sıkıntı olur mu bana site önerir misiniz Güncellemeler+1 yıl Oyun olarak gta san Andreas ve left for dead 2 W11 apk dosyası indirilir mi? Cevapla Laptop Soruları İş Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İndirilir problem olmaz 0 24 Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Ama arkaplandan reklam ve virus cikiyor Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Reklam her yerde var engelleyici kullan Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Abi reklam sıkıtnı değil bilgisayar baslayinca kendi kendine ana ekranda reklam verirse ya ben torrent kullanmak istiryorum Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Torrentden oyun yuklicem ama virus girse ben lisans çöpe gider 3bin tl verdim lisamsa Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Ha torrent den indirceksinTorrent apk indirilmez kardeşim ben duymadım apk Android içindirTorrent den inenler genelde pc den oynanır ve virüs ihtimali olurDodi repack torrent oyun giji yerden indir Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Abi normalde apk android için peki pcsin apksı da ne oluyor yani onu demek istedim Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Crqck mi Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Pc de exe olur Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Abi oyun indicem işte kaçak yani beleş yani hangi site önerirsin Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Dodi repack Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Abi o virüslü😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🗿😂😂❤️😯🎉🎉🌹💀☠️👽😯❤️🇹🇷😂😂❤️🎉🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿 Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Dodi de virüs olmaz ben kullanıyorum Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Saglamindir daha iyi degilmi peki Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Benim için ilk dodi repack ikinci torrent oyun indir Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Dodi repackda gta san anreas var mı Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl O oyunu bulman zor biraz eski ya Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Ne var ozaman seninkinde Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Torrent oyuna bak bir orada çıkar veya fullprogramlarindir Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Abi senı * ama kusura bakma peki bunlarda virus falan olur mu windows11de calisirmi biraz detay versen ne guzel olur Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Sıkıyorum yazacaktim pardon Yorumla ahmetx0165 +1 yıl İ kullanmışım Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Seni ama ne dedin anlamadımKorsan oyunlarda virüs tehlikesi var ben o kadar oyun bitirdim bir sefer başıma geldi deneyip görecen Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Sıkıyorum yazarken i kullandim s. k. yorum yazdim Yorumla ahmetx0165 +1 yıl Rimbirin ya rimbirin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İndirilir problem olmaz
Ama arkaplandan reklam ve virus cikiyor
Reklam her yerde var engelleyici kullan
Abi reklam sıkıtnı değil bilgisayar baslayinca kendi kendine ana ekranda reklam verirse ya ben torrent kullanmak istiryorum
Torrentden oyun yuklicem ama virus girse ben lisans çöpe gider 3bin tl verdim lisamsa
Ha torrent den indirceksin
Torrent apk indirilmez kardeşim ben duymadım apk Android içindir
Torrent den inenler genelde pc den oynanır ve virüs ihtimali olur
Dodi repack torrent oyun giji yerden indir
Abi normalde apk android için peki pcsin apksı da ne oluyor yani onu demek istedim
Crqck mi
Pc de exe olur
Abi oyun indicem işte kaçak yani beleş yani hangi site önerirsin
Dodi repack
Abi o virüslü😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🗿😂😂❤️😯🎉🎉🌹💀☠️👽😯❤️🇹🇷😂😂❤️🎉🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿
Dodi de virüs olmaz ben kullanıyorum
Saglamindir daha iyi degilmi peki
Benim için ilk dodi repack ikinci torrent oyun indir
Dodi repackda gta san anreas var mı
O oyunu bulman zor biraz eski ya
Ne var ozaman seninkinde
Torrent oyuna bak bir orada çıkar veya fullprogramlarindir
Abi senı * ama kusura bakma peki bunlarda virus falan olur mu windows11de calisirmi biraz detay versen ne guzel olur
Sıkıyorum yazacaktim pardon
İ kullanmışım
Seni ama ne dedin anlamadım
Korsan oyunlarda virüs tehlikesi var ben o kadar oyun bitirdim bir sefer başıma geldi deneyip görecen
Sıkıyorum yazarken i kullandim s. k. yorum yazdim
Rimbirin ya rimbirin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!