Arkadaşlar Tinderda farklı bir ülkeden bir günde 50 beğeni aldım. Algoritma tarafından daha fazla görünür hale gelmek için bu beğenenleri okeyleyip eşleşsem algoritma için daha mı iyi olur yoksa birkaçıyla mı eşleşeyim? Kısacası eşleşmek elo puanını, algoritma tarafından görünürlüğü daha çok arttırır mı? Bir de tavsiye edebileceğiniz tinder taktikleri rehberleri var mıdır algoritma ile ilgili? Ve eşleşme sayısı arttıkça elo puanı da artar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç bişey artmıyor yıllardır kullanıyorum, ülkenin seçtiği kilometraja bağlı seni görüb görmemesi
Hiç eşleşme sağlayamadın mı yıllardır? Bazı arkadaşlarım eşleşebilmiş kaç tane kızla buluştum diyor
Ben Türklerle eşleşmiyorum seçimim yabancılar onlarlada baya eşleşme oldu bana göre güzel uyqulama, sırf eşleştin diye bişey olmuş olmuyor günlük kullanırsam baya beğeni alırım ama fazla ilgimi çekmiyor şu aralar
Anladım, ama bence uygulama algoritması eşleşme oldukça daha çok elo puanı artıyor gibime geldi ama bir de buradan sorayım bilen olur diye. Çok teşekkür ederim :)
Alakası yok canım, istesen parayla daha fazla uzaklık ülke seçe biliyorsun
Şu anda ücretli kullanıyorum zaten elo kasmak için uzak doğu ülkelerinde takılıyorum gündür. 50 dolaylarında beğeni aldım ve denemek için hepsiyle bilerek eşleştim bakalım ne olacak sonuç :)
Sen konumu hangi ülkede açıyorsun :)
Yıllardır kullanırım çok çok az eşleşme aldım
Bir yerlerde hata yapıyorsundur mutlaka, ülkemiz insanlarıyla eşleşmek çok zor çünkü çok dengesiz bi algoritması var tr için
Hangi ülkeye geçmeliyim
Uzak doğuda takıl biraz, tr sunucusunda uygulamayı kullanmayı bilmeyenler yüzünden eşleşme oranı düşüyor maalesef.
Avrupa da hangi ülkeler iyi?