Profilimde iki kızla fotoğrafım varken başka kızlarla hikaye attığım ve hiç birisiyle ciddi olmadığım zamanlar oldu. Reklam da olabilir niyeti bilemezsin.
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki watsapinda kızla fotoğrafı varken, bu fotoyu 6 ay çıktığı eski sevgilisine önce açıp ardından kıza tekrar kapatıp sevgilimden ayrıldım diyen bir erkek için ne düşünürsün. Ama eski sevgilisine hep libidosu artınca yazıyor. Kızla bulunacaklardi kız aşıktı ama bu yatmak istiyordu kızda buna ben konuşmak istiyorum niyetin Başkayda gelme dedi. Bu da o zaman kendine iyi bak yazdi
Alacağı bir şey kalmadığını anladıysa efor sarf etmemek için silmiştir. Kafası çalışmıyorsa uğraşmak zor da gelmiş olabilir. Günümüz ilişkileri hep karşılıklı menfaat çıkar ilişkileri olduğu için başkasıyla çıkarı olmuştur silmiştir. Yani bir çok sebebi olabilir. Kadın gibi karmaşık düşünmek yerine erkek gibi düz mantık yürütmek lazım.
Bide kox bina ben eskort muyum bana böyle mesaj atamazsın sevgilkm var senin falan deyince ayrıldık biz, seni sevmesem sana yazar mıyım, unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var iyi kötü yer edindin hayatımda hayali bile güzel ki hayal dahi ediyorum yalan değil demiş kıza. Cinsel organını atmis. Kiza penisknde çıkan benin fotografinj atmis. Attığım fotoğraflara bakarak biseyler yapmanı istiyorum demiş. En son ne zaman bosaldin demiş kıza kızda senden sonra olmadı demis
O zaman tehlike yok o kızdan yana. Benimle fotosu wpde duruyor. Ama Ağustos ayında o kız sayesinde tanıştığı bi kizi knstafa takip etmeye başlamış. Önce kızın normal attigi storyleri postlarj beğenmiş sadece. Sonrada kızın geçmişe dönük ppstlqri da beğenmiş.. Eylül sonunda da kizi takip etmeyi bıraktı ama kız hala kendisini takip ediyor. Orfan cikarmamis
Sen nerede yaşıyorsun. Merakımdan soruyorum. Yani ben böyle parmağımda oynatabileceğim her yalanıma inandırabileceğim insanların olduğu yerde yaşamak isterim. Malum batılı kızlar arasında bu kadar safını bulmak zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Profilimde iki kızla fotoğrafım varken başka kızlarla hikaye attığım ve hiç birisiyle ciddi olmadığım zamanlar oldu. Reklam da olabilir niyeti bilemezsin.
Peki watsapinda kızla fotoğrafı varken, bu fotoyu 6 ay çıktığı eski sevgilisine önce açıp ardından kıza tekrar kapatıp sevgilimden ayrıldım diyen bir erkek için ne düşünürsün.
Ama eski sevgilisine hep libidosu artınca yazıyor. Kızla bulunacaklardi kız aşıktı ama bu yatmak istiyordu kızda buna ben konuşmak istiyorum niyetin Başkayda gelme dedi. Bu da o zaman kendine iyi bak yazdi
Eski sevgilisini instafan çıkardı hatta engelledi. Numarasını da sildi kizin
Cevabı sen kendi kendine vermişsin zaten. Seni nasıl bir cevap tatmin eder ki
Ben bi erkeğin yorumunu merak ediyorum
Kixk sildi. Engelledi. Numarasını ds sildi
Alacağı bir şey kalmadığını anladıysa efor sarf etmemek için silmiştir. Kafası çalışmıyorsa uğraşmak zor da gelmiş olabilir. Günümüz ilişkileri hep karşılıklı menfaat çıkar ilişkileri olduğu için başkasıyla çıkarı olmuştur silmiştir. Yani bir çok sebebi olabilir. Kadın gibi karmaşık düşünmek yerine erkek gibi düz mantık yürütmek lazım.
Bide kox bina ben eskort muyum bana böyle mesaj atamazsın sevgilkm var senin falan deyince ayrıldık biz, seni sevmesem sana yazar mıyım, unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var iyi kötü yer edindin hayatımda hayali bile güzel ki hayal dahi ediyorum yalan değil demiş kıza.
Cinsel organını atmis. Kiza penisknde çıkan benin fotografinj atmis. Attığım fotoğraflara bakarak biseyler yapmanı istiyorum demiş. En son ne zaman bosaldin demiş kıza kızda senden sonra olmadı demis
Boş muhabbet. Kız canımsın mı? Aklı yok mu yani algılayamıyor mu bazı şeyleri?
O zaman tehlike yok o kızdan yana.
Benimle fotosu wpde duruyor.
Ama Ağustos ayında o kız sayesinde tanıştığı bi kizi knstafa takip etmeye başlamış. Önce kızın normal attigi storyleri postlarj beğenmiş sadece.
Sonrada kızın geçmişe dönük ppstlqri da beğenmiş..
Eylül sonunda da kizi takip etmeyi bıraktı ama kız hala kendisini takip ediyor. Orfan cikarmamis
Bu çocuğun sevgilisi sen misin?
Evt
Sen nerede yaşıyorsun. Merakımdan soruyorum. Yani ben böyle parmağımda oynatabileceğim her yalanıma inandırabileceğim insanların olduğu yerde yaşamak isterim. Malum batılı kızlar arasında bu kadar safını bulmak zor
Neden sence benimle ciddi değil mi evlenmez mi
Evlenir neden evlenmesin. Evlenince de rahat rahat at koşturur. Geç de olsa gözünü açarsın ama o zamanda Dul kalırsın :) üzücü bir durum
Yani. wpde pp koyması önemli değil mi
Ya hanımefendi sadakati profil fotoğrafı mı belirliyor hangi çağda yaşıyoruz? Alnına "sevgilim var" yazsa güvenecek misin?
ikisinide yapmam benim için bunlar ciddiyet değil ergenlik belirtileri
Her ikisi de değil, ciddiyet birlikte fotoğraf paylaşmakla mı oluyor? Ayrıca cinsel yaşam ile ilgisi ne bu olayın
Aşk kategorisinde paylastim
fotografi evlilik cuzdanin da olan 😉
Gerek yok böyle şeylere
Kimlik fotoğrafı yapan