Merhaba KScanlar nasılsınız? Oyun bilgisayarımın tuşlarını korumak adına en azından evde kullanmamak adına oyun klavyesi aldım. Aslında ps4 var diye oyun oynadığım yok ders program filan için kullanıyor olduğum için hiç anlamam oyun klavyesinden anlamayınca, Laptop ışıklı olunca o haline alışınca klavye de estetik olsun diye bu modeli seçtim de tuşlar takılı değil ayrı geldi plastik çıkarma aparatı var galiba ama kullanmadan bozmakta istemiyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
kanka klavyede WASD tuşları standart siyah olarak vardır, sen onları kırmızı ile değiştirmek istersen diye onları ilave etmişler. sökmeyi takmayı beceremem dersen standart siyahla kalsın klavye, illa da kırmızı olmasının ne önemi var? oyun da oynamayacakmısın zaten
Haklısın baba zaten hayatım boyunca renkli tuş kullanmadım sadece Laptop oyun klavyesi olunca renkli estetik olsun diye düşündüm de aklıma 2009 da aldığım laptobum geldi bir tuşuna bir damla su damlayınca çıkarmış takamamıştım dönemine göre iyi fiyata almıştım. Bozmuştum böylece. Yine bir travma yaşamak istemiyorum.
laptop klavyesi ile bu klavyeyi karıştırma. benim evdeki klavyeyi 2 yaşındaki kızım bile pıt pıt çıkarıyor, akşam eve bi geliyorum klavyenin yarısı yok :D tek tek geri takıyorum hepsini
😄 Çok şirin maşallah Allah bağışlasın. Sanırim hiç cesaret etmeyim siyah olarak kullanayım wasd tuşlarının yazıları silinince eskimiş olacağı için takmayı denerim artık.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Oyun klavyesi aldım ama resim de gördüğünüz wasd tuşları takılı değildi nasıl takacağım bunları zarar vermeden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onlar zaten vardır yani klavyede eksik gelmez. sadece rengi farklı olsun diye yanında vermişlerdir sanırım
kanka klavyede WASD tuşları standart siyah olarak vardır, sen onları kırmızı ile değiştirmek istersen diye onları ilave etmişler. sökmeyi takmayı beceremem dersen standart siyahla kalsın klavye, illa da kırmızı olmasının ne önemi var? oyun da oynamayacakmısın zaten
Haklısın baba zaten hayatım boyunca renkli tuş kullanmadım sadece Laptop oyun klavyesi olunca renkli estetik olsun diye düşündüm de aklıma 2009 da aldığım laptobum geldi bir tuşuna bir damla su damlayınca çıkarmış takamamıştım dönemine göre iyi fiyata almıştım. Bozmuştum böylece. Yine bir travma yaşamak istemiyorum.
laptop klavyesi ile bu klavyeyi karıştırma. benim evdeki klavyeyi 2 yaşındaki kızım bile pıt pıt çıkarıyor, akşam eve bi geliyorum klavyenin yarısı yok :D tek tek geri takıyorum hepsini
😄 Çok şirin maşallah Allah bağışlasın. Sanırim hiç cesaret etmeyim siyah olarak kullanayım wasd tuşlarının yazıları silinince eskimiş olacağı için takmayı denerim artık.
bir kere yapınca, aa bu kadar basit miymiş diyeceksin zaten :) ama dediğin gibi siyah kalsın, ilerde harfler silinirse değiştirirsin :)
takması çok basit o tuışları üstüne koy hafif yüklen bastınmı tık diye oturur yerine hiç bi sorun yaşamazsın
korkacak bi durum yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!