Site açmak istiyorum ama vergısı vb durumları bilmiyorum bana yardımcı olurmuşsunuz
ucuz oyun satmak istiyorum ya da freencle de açabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Site açmak istiyorum ama vergısı vb durumları bilmiyorum bana yardımcı olurmuşsunuz
ucuz oyun satmak istiyorum ya da freencle de açabilirim yardımcı olursanız sevinirim
web sitesi açmanın bi vergisi olmaz tabiki. eğer o siteden reklam geliri kazanmaya başlarsan onun vergisini alırlar yoksa düz site açıp herhangi bi reklam geliri elde etmeyeceksen bunun bi vergisi olmaz
Üyelik için ücret alacam
Nasıl vergi kesecek ve fatura nasıl kesecek
Merhabalar, bildiğim kadarıyla sitede satış, reklam geliri gibi şeyler olursa ilgili vergiler düşülüyor fakat sadece host ve domain alınırsa içeriğindeki KDV ödeniyor. Host siteyi yayınlayacağın sunucu ve hizmetlerini kapsayan paket, domain ise ilgili alan adıdır (www.hurriyet.com mesela bir alan adıdır ve bunu alırsın)
Cevap
2Cevap
Merhaba, açacağınız sitenin gelirlerine göre değişiyor vergi miktarı.
Senin sorunla ilgili değil ama Allah rızası için Bn bi şey sorabilir miyim anlarsın diye düşündüm internetten vs anlıyorsun diye
Bana sorabilirsiniz isterseniz
@gecilmezyol Zaten sıkıntılarım dertlerim sebebiyle hiç ama hiç iyi değilken bu sıkıntılı kendime göre çok ağır ve zor zamanlardan geçerken çok ağlıyordum hiç iyi değildim bu yüzden o ruh haliyle öyle acı çekiyorken çare olmayacaktı biliyorum ama instgrmdan birileriyle konuştum ki normalde instgram kullanan biri bile olmadım hic dertlerimi anlattım ağladım ve o konustugm kişiler ınstgramdan konuşurken benim yerimi bulabilir mi kişisel bilgilerimi bulur ve kullanılır vs diye şüphe ediyorum cook daha kötü oldum ve her yerde bulabilir yazıyor herkes bulabilir diyor
Merhaba, hesabın profil resmini kaldırın ve telefon numarasınızı hesaptan silin, hesabı da kapatın, eğer adli bir durum yok ise kimse bulamaz endişelenmeyin.
@gecilmezyol profil resmi yoktu ben normalde hiç intgram kullanmıyorum onu boş açtım öyle ordan konuştum ınstagram açmak birileri ile konuşmak asla ypmiycam bir şeydi ben çok zor zamanlar geçiriyorum ruhen çok kötü olduğum bir zamndaym obyuzrrn dert vs anlattım intgramda msjda ve sesli konuşmadan yerimi ve kmlik bilgilerimi bulabileceklerini söylediler burdan da ben anlıyorum bu şeylerden diyen kişiler ben hiç bilgi vermesem bile sadece konuşmuş olmam yetiyormuş yerimi ve bilgilerimi bulmalarina
Öyle bir şey yok burada da bildiğini söyleyen kişilerin %90'ını abaza erkeklerdir fazlası değil. Ben eski siber güvenlik forum sitesi yöneticisiyim, siz içinizi ferah tutun.
@gecilmezyol içim hiç rahat edemiyor psikolojik olarak çok zor şeyler yaşıyorum birde üstüne böyle bir şey oldu ben hiç iyi değilim siz bana bigi verir mısınız yazdıklarımla ilgili
Kendiniz bilgi vermediyseniz ve eğer adli bir durum yoksa yani herhangi bir şekilde suç işlemediyseniz kimse sizi bulamaz Instagram hesabınızdan. O hesabı kapatmanız yeterli ve sonra derin bir oh çekip arkanıza yaslanın dert etmeyin. İsminizden de sorun olmaz ancak isim ve soyadınızı verdiyseniz ve eğer karşı taraf takıntılı ise bulma ihtimali düşük de olsa var, isim soyad vermediyseniz ya da gerçek numaranızı söylemediyseniz endişe etmeyin psikolojinizi bozmayın, panik atak var muhtemelen sizde ancak rahat olun.
Senelik 200 tl gibi bir rakam söz konusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?