İnternet & Teknoloji Exlere bayram bahane edilip mesaj atıldı mı? Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hala bakmaması halis midir Güncellemeler+1 yıl Ohaa şimdi yazdı auuuuğğğvvvv senin de kutlu olsun diye Güncellemeler+1 yıl Arkşlar slk bu çocuk eyvv kardeşim yazdım görüldü attı bozuk bu ya Exlere bayram bahane edilip mesaj atıldı mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır atmadım ki eski sevgilim de yok zaten sdfssdf 1 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Valla canın istiyorsa cuma mesajı bile atabilin 1 3 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Haklısın abim ya pazar günü de öyle yapayım Yorumla Egekarayılan +1 yıl Mesaj atmak isteyen pazar gunude cuma mesajı atar aslanim Yorumla Egekarayılan +1 yıl Guncelleyip durma ya bildirim geliuor Yorumla
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Atan kardeşim net xnxnd 1 6 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Öyle demesek ya ben attım da Yorumla Subuone19 +1 yıl Kardeşim demişim. zatwn belli senin attığın:) Yorumla Konuşmaaw +1 yıl İSKFLWÇŞFWL ya ben güzel kardeşim yazdın sandım site sansürlüyo yaa Yorumla Konuşmaaw +1 yıl P. z. v. n. k Yorumla Subuone19 +1 yıl Ayıp ayıp kocaman kadına bak ben kardeşim diyorum o bana 😞 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Ya hayır sen öyle yazdın sandım Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl aklımı peynir ekmekle yemedim daha 1 3 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl HAAAYYYDAAAA o ne demek ablaa Yorumla Meryyc +1 yıl şşş sakin ol ve yavaşça fareyi engelle tuşuna bas ahahshhdhw Yorumla Konuşmaaw +1 yıl WLDLİWKFŞEİFLSŞFMD Yorumla
KomutanBey37 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben bir ara yanlışlıkla aradım deyip yüzüne kapatmıştım 😅 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok utanırım 😂aşırı itici ben atmam 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 917 cevap paylaştı. Hayır tabii iddjdiuudud 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İşim olmaz cumhuriyet benim bayramım 😎 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Atılmadı. 1 3 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Haydaa Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Sonuçta eski, niye atayım ki 😄 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Çok mantıklı :d Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne boş insanlarsınız mk 0 4 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Kes mk gizlisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aq ergenine bak kudur köşende Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Kuduran sensin lan sldlwkfpwld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl döneminin etkisindesin canım normal bunlar sakin ol Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aciz bir davranış 0 1 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Bi de bayıl istersen feriha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır atmadım ki eski sevgilim de yok zaten sdfssdf
Valla canın istiyorsa cuma mesajı bile atabilin
Haklısın abim ya pazar günü de öyle yapayım
Mesaj atmak isteyen pazar gunude cuma mesajı atar aslanim
Guncelleyip durma ya bildirim geliuor
Atan kardeşim net xnxnd
Öyle demesek ya ben attım da
Kardeşim demişim. zatwn belli senin attığın:)
İSKFLWÇŞFWL ya ben güzel kardeşim yazdın sandım site sansürlüyo yaa
P. z. v. n. k
Ayıp ayıp kocaman kadına bak ben kardeşim diyorum o bana 😞
Ya hayır sen öyle yazdın sandım
aklımı peynir ekmekle yemedim daha
HAAAYYYDAAAA o ne demek ablaa
şşş sakin ol ve yavaşça fareyi engelle tuşuna bas ahahshhdhw
WLDLİWKFŞEİFLSŞFMD
Ben bir ara yanlışlıkla aradım deyip yüzüne kapatmıştım 😅
Çok utanırım 😂aşırı itici ben atmam
Hayır tabii iddjdiuudud
Numaraları yok olsada yazmam ya 😃