Elon Musk'ın teorisine göre %99 smilasyondayız, bununla ilgili en güçlü iddia şu; 40 yıl kadar önce elimizde sadece PONG isimli bir pc oyunu vardı. İki tane dikdörtgen ve bir nokta. Oyunlar böyleydi, 40 yıl sonra, günümüzde ise, elimizde fotoğraf gerçekliğinde milyorlarca insanın aynı anda oynadığı 3 boyutlu simülasyonlar var, ve her yıl dahada iyiye gidiyor. Sonuç öyle görünüyorki, asıl gerçelikte, mutlak gerçeklikte olma ihtimalimiz milyarda bir.
Bu bağlantiyi kuran Elon Musk ben değil ve demek istediği mesela 40 yıl önce piksellerden oluşan ping pong oynarken şu an günümüzde sanal gerçeklik sayesinde oyunlarin içinde gibiyiz ( gibiyiz ) başka bir yerde gibiyiz!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır değildir.
%100 imtihan dünyasındayız cümlesinin başka bir versiyonu
Hayat %100 gerçek. Bu adam zenginliğin sınırını aşmış artık tatmin edecek şeyler arıyor. Bu yüzden manyak manyak hareketleri
Oyunların gelişmesiyle hayatın simülasyon olma yüzdesinin ne alakası var? Nasil bir bağlantı kurdun cozemedim.
Bu bağlantiyi kuran Elon Musk ben değil ve demek istediği mesela 40 yıl önce piksellerden oluşan ping pong oynarken şu an günümüzde sanal gerçeklik sayesinde oyunlarin içinde gibiyiz ( gibiyiz ) başka bir yerde gibiyiz!
Iyi de alakası yok ki. En fazla varsayim olur bu.
Varsayim zaten
Takva ve tevhid sahibiysen sonu cennet gerisi gameover
hayat bir imtihan