İnternet & Teknoloji Telefonunuzda hangi antivirüs programı kullanıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Günaydınss Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @Asuca Telefonunuzda hangi antivirüs programı kullanıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum antivirüs ama avast iyidir 1 0 Yorumla
ahdystopia Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl android ve ios'ta antivirus kullanmaya gerek yok. her ikisinde de kullanıcılar uygulamalara yanlış izinler vermediği sürece sıkıntı yok 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. Ben esed kullanıyorum google play üzerinden yükledim otuz lira yani bazıları gereksiz dese de kafam daha rahat 1 0 Yorumla
HakanK13 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Antivirüs programları zaten virüse kapı açıyor ve sözde temizliyor. Gerek yok 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunun kendisinin var yüklemiypr şüpheli buluyorum diyor 1 0 Yorumla
paldıratıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dls 2016 kullanmıyorsan ihtiyacın olmayan şeydir zaten bilerek virüs koyabilen birisini durdurabilecek bir programda yoktur android de 1 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Kullanmıyorum ihtiyacım da yok ki 1 0 Yorumla
ReLife98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Antivirüs direk kendim benim. 1 1 Yorumla hmmmmmmmm_ +1 yıl 😂😂 Yorumla
agresifmotorcu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Hiçbir şey kullanmıyorum gerekli mi sizce? 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. telefonum olunca kullanırım :D 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Fancy better 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç birisini 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben kullanmıyorum antivirüs ama avast iyidir
android ve ios'ta antivirus kullanmaya gerek yok. her ikisinde de kullanıcılar uygulamalara yanlış izinler vermediği sürece sıkıntı yok
Ben esed kullanıyorum google play üzerinden yükledim otuz lira yani bazıları gereksiz dese de kafam daha rahat
Antivirüs programları zaten virüse kapı açıyor ve sözde temizliyor. Gerek yok
Bunun kendisinin var yüklemiypr şüpheli buluyorum diyor
Dls 2016 kullanmıyorsan ihtiyacın olmayan şeydir zaten bilerek virüs koyabilen birisini durdurabilecek bir programda yoktur android de
Kullanmıyorum ihtiyacım da yok ki
İlk android telefonda kullanıyordum
clean master😅
Kendi antivirüsü var.
Hic birini kullanmıyorum
Antivirüs direk kendim benim.
😂😂
Gerek yok kullanmıyorum
Hiçbir şey kullanmıyorum gerekli mi sizce?
telefonum olunca kullanırım :D
antivirüslerin kendisi zaten virüs
Fancy better
Applock.
Hiç birisini
O da ne olaki :d
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum