Arkadaşlar Xiaomi poco x3 telefon var şöyle galeride özel kasaya attığım fotoğraflar vardı özel kasadan direkt sildim silinenlerden de sildim ancak bu fotoğrafları tekrar yüklemek istiyorum play Store'dan uygulamalar denedim hatta satın aldım ama çözemedim. Normal sildiğim fotoğraflar geri geliyor ancak özel kasadan sildiklerim yok
İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Özel kasa veya gizli klasörden silinen fotoğrafların geri getirilmesi genellikle zordur. Ancak, bazı durumlarda, üçüncü taraf bir veri kurtarma yazılımı kullanarak silinen fotoğrafları geri getirmeyi deneyebilirsiniz⁴. FoneDog Android Data Recovery gibi bir yazılım, silinen fotoğrafları veya diğer verileri Xiaomi/Redmi telefonunuzdan veya diğer Android telefonlardan geri getirebilir⁴. Ancak, bu tür yazılımların her zaman başarılı olacağını garanti edemez.
Bununla birlikte, gelecekte bu tür durumları önlemek için düzenli olarak yedekleme yapmanızı öneririm. Bu, verilerinizi güvende tutmanın en iyi yoludur. Unutmayın, bir kez silinen ve geri dönüşüm kutusundan da silinen fotoğraflar genellikle kalıcı olarak silinir ve bunları geri getirmek zor olabilir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 29.10.2023 (2) Recovery Mode in POCO X3 – How to Open / Use / Quit Recovery Menu.
Telefonlar bilgisayarlar gibi değil bilgisayarlarda olsa geri getirmek çok kolaydı aslında da telefonlarda çok daha uzman desteği gerekir yani bunun için direk gidip xomi ile görüşebilirsin Onun dışında zor
Çok zor be ileri seviye program falan lazım onun icin kaliteli bir telefoncuya falan göstermen lazım sonuçta silinen fotolar tamamen silinmiyor geri getirilir ama Nası olur. Ben bilmiyorum ileri seviye sağlam bir telefoncu lazım