Merhaba KScanlar nasılsınız?
Biliyorsunuz yardımcı uygulamalarla klonlama yapılıyor fakat
Hemen hemen her telefonda en azından amdroid olanlar da sosyal medya uygulamalarını klonlayan iki tane açan bir çok telefon var.
Fakat benim aradığım tüm lenovo telefonlarda var mı emin olmamakla birlikte
Eski bir lenovo modeli k5 ne yüklersen yükle anında işletim sistemi uygulamaları dahil klonluyor emulatöre bile gerek kalmadan.
Böylece tek telefon iki üç telefon gibi olmuş oluyor. Hali ile modeli eski olunca hem onlardan bulmak zor hem kapasitesi düşük.
Neden soruyorum derseniz İnternet işleri için
Ucuza telefon topluyorum ama neden üç telefon yerine bir telefon almayayım ki.
Dırım dırım dırım dıssss
Biliyorsunuz yardımcı uygulamalarla klonlama yapılıyor fakat
Hemen hemen her telefonda en azından amdroid olanlar da sosyal medya uygulamalarını klonlayan iki tane açan bir çok telefon var.
Fakat benim aradığım tüm lenovo telefonlarda var mı emin olmamakla birlikte
Eski bir lenovo modeli k5 ne yüklersen yükle anında işletim sistemi uygulamaları dahil klonluyor emulatöre bile gerek kalmadan.
Böylece tek telefon iki üç telefon gibi olmuş oluyor. Hali ile modeli eski olunca hem onlardan bulmak zor hem kapasitesi düşük.
Neden soruyorum derseniz İnternet işleri için
Ucuza telefon topluyorum ama neden üç telefon yerine bir telefon almayayım ki.
Dırım dırım dırım dıssss
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Samsung s23 biliyorum
Bilmiyorum duymadım
Genelde çin modellerde oluyo Xiaomi gibi
Yok onda ya denedim sanırım nadir olsa gerek ama lenovo başka modelleri almadım zaten kolay kolay tercih edilen telefon markası değil kullanan varsa güncel modelleri zor çıkar soruda ama varsa almak isterim. Hızlı para kazanmak için ideal bir şey.
Hayır eski telefonum xiaomi 10t ydi çift uygulamalar kısmı var ve her xiaomide var yani bu olay birde paralel space indirirsim
Biliyorum ama bu dediğim şekilde olmuyorlar sanırım bir lenovo üst segment telefon bulup incelemeliyim
Veya teknoloji mağazasına gidip yenilenmiş modellerin de olduğu standı incelemem gerek.
Teşekkür ederim... İyi geceler