Galiba macun yenilemenin zamanı geldi hem Macun hem fan temizliği sirf test amaçlı gittim en dandik en basit zamanın en güzel oyunu olan süper mario yu yükledim onda bile kasılıyor süper mario da bile kasiyorsa durumlar vahim 12 GB RAM var normalde hayatta kasma olmazdı
Güncellemeler
+1 yıl
Ram ve hdd de sorun yok hepsi de yeni almıştım zamanında sorun işlemci macunun olmaması
3 gündür en basit oyunda bile kasma yapmaya başladı bilgisayar açılırken işlemci macunu ile ilgili hata veriyor?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Cihaz özelikleri nedir?
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > 3 gündür en basit oyunda bile kasma yapmaya başladı bilgisayar açılırken işlemci macunu ile ilgili hata veriyor?
Erkekler Ne Diyor
Yardımcı programlarla CPU sıcaklığını ölçtün mü kaçlar da seyredir sıcaklık.
Sıcaklık çok normal 30 35 derece cpu bile %3 4 lerde bugun 5 kere format attım format sırasında kapanıyor durduk yere kapanır oldu pc
Ve harici fan da takılı masaüstü fanını çıkarıp yanına koydum her zaman ki gibi soguk pc yaani
yazılımsal değil demekki sorun ram, hdd ekseninde gibi bunları değiştirdiğin halde aynı sorun devam ederse anakart arızası olabilir.
Ram ve hdd de sorun yok hepsi de yeni almıştım zamanında sorun işlemci macunun olmaması
Anakartla alakası yok
Anakart olsa işlemci hatası vermez
Cihaz özelikleri nedir?