Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar acil lütfen cevap
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk kez Twitter kullanıyorum ve Google'dan açtım. Bir arkadaşımın attığı tweeti kimlerin beğendiğini nasıl göreceğim? Ya da öyle bir şey yok mu? Lütfen Twitter kullananlar cevaplasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hesap korumalı ise göremeyebilirsiniz. Gizli hesaplar beğendiyse görünmez. Şimdi merak edip baktığımda genel olarak görünmüyor diğer beğenenler.
Hesap açık, ama yine de göremiyorum. Benim hesabım gizli. Görmem için benim de mi açık olmalı? Ve Google'dan bakabiliyor musunuz? Ona göre uygulamayı indireceğim. Çok önemli acil bir konu, rica etsem bi Google'dan giriş yapıp açık olan hesap beğenileri görüp görmediğinize bakar mısınız
Googledan da bakabilirsiniz , ben zaten opera tarayıcısından cepten giriyorum hatta bilgisayardan da baktım göremiyorum diğer bir hesabın beğenlerin hesabı görünmüyor sadece sayısını görebiliyoruz. Onu hesap sahibinin kendisi görüyor.
orijinal uygulamanın kimlerin beğendiğini görmek için indiriyorum evet gösterdi. Valla sayenizde öğrendim.
Sorana ve @yilancafer teşekkür ederim.
O ne demek hocam şimdi durup dururkene :D
@YılanCafer O kim hocam tanımıyom ben öyle birini. Karıştırtırdınız sanırım ama garanti değilim o sölem ben.
uygulamayı indirdim hâlâ göremiyorum ya😂 kalbe tıkladım gönderiyi beğenmiş oldum nasıl göreceğim kimlerin beğendiğini kafayı yiyeceğim. Nasıl görebiliyorsunuz
Tamamdır halletin teşekkür ederim ikinize de @yilancafer @dosya_elma
erkek hesabı niye acıyon
@YılanCafer Orası bende kalsın çok soru sormayın bu kadar üzerime üzerime yeter yahu.
eminim osun yalan diyon
@YılanCafer Yalan değil ben kanıt gösterdim zorlama beni ki yalan diyorsam ne yaptı bu semiha kim bilmiyorum beni hiç ilgilendirmiyor.
Soran rahatsızlık için kusura bakmayın iyi günler.
Hesabı siliyom valla sinirlerimi hopaltın cafer neyse. Oradan devam.
yok knk elon musk onu kaparrı sadece uygulamadan bakabilirsin. webden girince beğeni sayısı gözüküyo beğenenleri göremiyon
Çok teşekkür uygulamayı indirirsem görebiliyoru yani değil mi?
evet