Güncellemeler
+1 yıl
Tüm bakımların yapılmasına rağmen..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilgisayarda işlem yaparken İnternetten takılırken fan hızlanması ve kendini kapatması bunu yaşayanlar var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sony piyasadan cekileli çok oldu. Fan hızlanması yazılım ve donanım ile alakalı.
Bilgisayar temiz mi termal bakim yapıldı mı fan temiz mi. Altı sıfır ki masaya yani tahliye ve soğuk hava ızgarası hava sirkülasyonu sağlıyor mu
Yazılım olarak virüs var mı aşırı yük kullanan program nedir
Forumlarda bir araştırma yaptım sorunu yaşayan bir çok kullanıcı var markadan şüpheleniyorum biraz hemen yanı başımızda bilgisayarcı var içini açıp temizledi macun da yenilendi formatı da atıldı 3-4 saat çalıştırmış ama evde denedik işlem yaparken ya da tarayıcı da dolaşırken dediğim olay oluyor şu zamana kadar sonuç çıkmadı.
Pc cinlerin yaptığı işleme güvenmiyorum bir sürü bakim yapıldı denilen pc yi açtım içi leş ayrıca kullandıkları macun kalitesiz
Bakalım ana kart mı yoksa ekran kartı çipinde mi bir arıza var ben de merak ediyorum teşekkür ederim ama bir marka diğerini tutmuyor kişisel yorumum çok fark var yani kapanma sorununu bir tek o cihaz da yaşıyorum derin konular
Dostum arıza yok bu sorun ısınma ve sistem sorunu düşük bir sistem ssd olmadan win 10/11 kurulu ise yine yapar
Mx-4 macuna bak mesela 4 gr kaç lira 50 liraya koca tup macun da var yani
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!