OpenAI'ın ünlü sohbet robotu ChatGPT, ABD'de yaşayan 4 yaşındaki bir çocuğun 3 yıldır tanımlanamayan hastalığında teşhis koymayı başardı. Yapay zeka aracı, teşhisin doktorlar tarafından teyit edilmesinin ardından hastalığın tedavisine de başladı.

OpenAI'ın ünlü sohbet robotu ChatGPT, ABD'de yaşayan 4 yaşındaki bir çocuğun 3 yıldır tanımlanamayan hastalığında teşhis koymayı başardı. Yapay zeka aracı, teşhisin doktorlar tarafından teyit edilmesinin ardından hastalığın tedavisine de başladı.

Hayır danışmıyorum çünkü çok yapay söylüyor.. bir doktor gibi incelemiyor zaten kişiye özel olduğu içinde.. bence gidip test yaptırmak ya da sağlık sorunlarını doktora kontrolünde çözmek daha doğru.. bunun yerine google de aynı şeyi söylüyor zaten yapay zeka ile farkı yok pek
farkı yok tabi oda googldan bakip söylüyor gibi düşüne biliriz tek farkı saçma sitlerde reklam kalabalığına girmiyorsun
Bu zamana kadar danışmamıştım hiç ama şimdi danışabilirim aklıma gelmişken sjsjd
Bi konuşayım bakayım shsjd
Aaaa tabiii ahsjs
Yapay zeka ile ilgilenmem
Cevap
4Cevap
Her şeyi konuşuyorum lâkin son bir aydır fazla resmi konuşuyor ve topu hep konuyu bilen birine danış diye geçiştiriyor. Gpt4 nasil bilmiyorum.
Deneyeceğim
Bu zekayı zaten insanlar yapmadı mı? Nasıl insanların bilmediği bişeyi biliyor o zaman ben bunu anlamıyorum. Yazılımcılar açıklasın bunu 🤦🏻♀️
İnsanların bilgisi öğrendikleriyle sınırlıdır ve zaman içinde çoğunu da unutur da ondan. Bu tarz yazılımlar hem yazılımcı hem doktor hem eczacılardan oluşan büyük ekiplerle yapılıyor. Onun için de doğru veriler girilirse hastalık teşhisi konusunda çok daha başarılı oluyor.
@ESKIbirKSliadam anladım mantıklı
Ayrıca çoğu doktor sadece iş garantisi olsun toğlumda saygın olsun diye tıp okuyor. Mesleğinee karşı zerre bir ilgisi olmayan sevgisi olmayan doktorlar gerçektrn isteyerek yapanlardan kat ve kat fazla. Ve tabi branş sorunu da var kendi branşında sürekli tekrar eden klasik vakalardan olmayan bir hastalık karşılarına geldiğinde genelde işin içinden çıkamayıp psikiyatriye sevk ediyorlar. Çünkü kendi branşları hariç başka branşlara hakimiyetleri yok, gerçi çoğunun kendi branşına bile doğru dürüst hakimiyeti yok.
Evet ChatGPT, Midjourney gibi yapay zeka araçları gerçekten güzel gelişmeler ve Sophia gibi overrated değil.
Danismadigim sey kalmadı.
Bir ara çok yakindik kendisi ile
İnsanların bildiği danıştığı sorduğu eklediği her veriyi bilgiyi kaydediyor artık
Anlamıyor ki
İlk defa duydum bunu da 😊
Türkçe mi ingilizce mi?
Ooo süpermiş o zaman.
Danışmadığım şey kalmadı
Hiç ihtiyaç duymadım
Hayirr
Hayir sacm
Derdime cagre değil
AA bı deneyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?