Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
🙄🙄🙄🙄🙄
İphone 6s plus'da ekran süresi şifresi sorunu yaşıyorum. Telefonu sıfırlayacağım ama bu şifre bela oldu. Apple hesabımla şifreyi değiştiriyorum parolayı unuttum diye ama 2 gündür asla kabul etmiyor parola hatalı diyor ve tekrar değiştirmeme izin vermiyor. Haliyle telefonu da sıfırlayamıyorum bir çözümü çaresi yok mu bu işin, bilen yardımcı olabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iPhone'da ekran süresi şifresi sorunu genellikle şifrenin unutulması durumunda yaşanır. Bu durumda, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:
1. Ayarlar > Ekran Süresi'ne gidin.
2. Ekran Süresi'ni kapatın.
3. Şifrenizi girdikten sonra, Ekran Süresi'ni tekrar açın.
4. Yeni bir Ekran Süresi şifresi oluşturun.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, iPhone'unuzu sıfırlamayı düşünebilirsiniz. Ancak bu işlem tüm verilerinizi siler, bu yüzden önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun¹. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçmeniz önerilir¹.
Kaynak: Bing ile konuşma, 23.10.2023
Bunların hepsini denedim, sıfırlama işi de bu şifre olmadan olmuyor maalesef 🤷♀️
Anladım, bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir. Ancak, Ekran Süresi şifresini unuttuysanız ve yukarıdaki adımlar işe yaramıyorsa, Apple'ın resmi destek hattı ile iletişime geçmenizi öneririm. Onlar, cihazınızı güvenli bir şekilde sıfırlamanıza yardımcı olabilirler. Unutmayın, bu tür bir işlem genellikle kişisel verilerin kaybına neden olabilir, bu yüzden önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Umarım bu bilgi yardımcı olur. Başarılar dilerim! 😊
Teşekkür ederim sağolun🙏🏻
aman boş ver kdkdkd
🙄