İnternet & Teknoloji Vodafone hattından yurt dışı numarasını aradım ve bir dakika konuştuk ücret yansır mı yansırsa ne kadar yansır? Kırmızıportakal72 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Vodafone ayarlardan baktığımda hattının yurt dışı aramalarına açık olduğu söyleniyor çok para keserse eşim çok kızacak bana Vodafone hattından yurt dışı numarasını aradım ve bir dakika konuştuk ücret yansır mı yansırsa ne kadar yansır? Cevapla Vodafone Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. yurt dışı tarife ücreti ne kadar ise o kadarlık bir tutar yansır. müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Yüksek bir fatura gelmez 0 0 Yorumla
otmeha Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yüksek bir fatura gelmez, ülkeden ülkeye ücretlendirme fiyatı değişiyor ancak maximum 100 lira falan gelir. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yorumları okudum kocanın kiminle görüştün sorusu korkutuyor değil mi? 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı. Dakikasi ortalama 13 yl gibi 0 9 Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Ya 100 200 den bişey olmaz Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Bana bir iki bin dediler ödüm koptu Yorumla cenk06cenk +1 yıl Yok ben 90 dakika 3. cu dunya ulkelerle gorustum 1100 geldi Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Yani 100 den fazla gelmesin de eşim kızcak valla Yorumla cenk06cenk +1 yıl Yok yok merak etme o kada gelmez Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Vodafone yanımda dan güncel tutara bakıyorum daha eklenmemiş 50 100 TL ile paçayı kırtarırsam şükretcem Yorumla cenk06cenk +1 yıl Kirmizi bu kadar tirsak olma😃 Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Eşim kızcak faturayı aştım diye Yorumla cenk06cenk +1 yıl Esine biz tembih ederiz ☺️ Yorumla
malimüşavir35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Geçmiş olsun 0 6 Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Abicim bir şey soruyorum doğru dürüst söyleseniz nolur sanki Yorumla malimüşavir35 +1 yıl Abi deme lazım olur Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Seni Allah kahretsin Yorumla malimüşavir35 +1 yıl Bela okuma zilli Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Hadi ordan bozayı ne zilliliğimizi gördün Yorumla malimüşavir35 +1 yıl Bozayı babandır kenar mahalle dilberi Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yansır 0 1 Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Ne kadar Yorumla
Alemdar72_72 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Faturalı mı hattın 0 6 Yorumla Alemdar72_72 +1 yıl Veya paket ise yurt dışında kullanabilecğin dklarıhra olabilir Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Evet Yorumla Alemdar72_72 +1 yıl Yansır biraz Yorumla Alemdar72_72 +1 yıl Bu arada batmanlı mısın Yorumla Kırmızıportakal72 +1 yıl Babacan nereli olduğumu abim ya Yorumla Alemdar72_72 +1 yıl Ne diyon aw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yurt dışı tarife ücreti ne kadar ise o kadarlık bir tutar yansır. müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin
Yüksek bir fatura gelmez
Yüksek bir fatura gelmez, ülkeden ülkeye ücretlendirme fiyatı değişiyor ancak maximum 100 lira falan gelir.
Yorumları okudum kocanın kiminle görüştün sorusu korkutuyor değil mi?
Dakikasi ortalama 13 yl gibi
Ya 100 200 den bişey olmaz
Bana bir iki bin dediler ödüm koptu
Yok ben 90 dakika 3. cu dunya ulkelerle gorustum 1100 geldi
Yani 100 den fazla gelmesin de eşim kızcak valla
Yok yok merak etme o kada gelmez
Vodafone yanımda dan güncel tutara bakıyorum daha eklenmemiş 50 100 TL ile paçayı kırtarırsam şükretcem
Kirmizi bu kadar tirsak olma😃
Eşim kızcak faturayı aştım diye
Esine biz tembih ederiz ☺️
Bilmiyorum ama baya keser diye hatırlıyorum.
Geçmiş olsun
Abicim bir şey soruyorum doğru dürüst söyleseniz nolur sanki
Abi deme lazım olur
Seni Allah kahretsin
Bela okuma zilli
Hadi ordan bozayı ne zilliliğimizi gördün
Bozayı babandır kenar mahalle dilberi
Yansır
Ne kadar
Çok yansıyor
Faturalı mı hattın
Veya paket ise yurt dışında kullanabilecğin dklarıhra olabilir