İnternet & Teknoloji Telefona yükleyip hiç kullanmadığımız uygulamalar neler? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Telegram ve tinder öyle duruyolar silsen silmiyorum açsan açmıyorum Telefona yükleyip hiç kullanmadığımız uygulamalar neler? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. kullanmadığım uygulama yok. yüklersem kullanırım 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır genelde hepsini kullanırım gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Threads. Niye yükledim, niye kullanmıyorum? Hiçbir fikrim yok. :) 1 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Ben sildim Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Foto düzenleme uygulamaları🤔 pc'de hallettiğim için telden kullanmıyorum ama uygulaması yinede yüklü 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Theards yuklemistim ama ilk zamanlar kullanıyordum sonra sıktı artık. 1 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl BeinConnect ve S Sport Plus. Booş yere para ödüyorum. 0 0 Yorumla
Ismimyok3874 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Oyle bir uygulama yok telefonumda ben hemen siliyorum 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. thynobetçi eczanegıttıgıdıyor ama bunu silmiştim hatırladıklarım bunlar 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gereksizler siliyorum hafıza da yer tutmasın 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı. Snapchat pek kullanmam. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. Gardrops uygulaması sadece 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 930 cevap paylaştı. Bi bakayım dedim hepsini kullanıyormuşum. 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı. Binance ahshshajjfld 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl hahah bende bır ara yukledım de hıc kullanamadım sıldım Yorumla Merveniizzz +1 yıl Giriş dahi yapmadım bos duruyo haha Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor uygulamaları 😐 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl O bende de var 😂 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Snapchat saçmalığı 0 4 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Snapı foto ıcın kullanıyorum basen Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Basen yazan t9 un ben Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Bende kalça Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Zaten yemegin salcalısı kadının kalcalısı derler Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kullanmadığım uygulama yok. yüklersem kullanırım
Hayır genelde hepsini kullanırım gadası
Threads. Niye yükledim, niye kullanmıyorum? Hiçbir fikrim yok. :)
Ben sildim
Foto düzenleme uygulamaları🤔 pc'de hallettiğim için telden kullanmıyorum ama uygulaması yinede yüklü
Theards yuklemistim ama ilk zamanlar kullanıyordum sonra sıktı artık.
İnstagram. Hiç kullanmam. Silmem gerekiyor galiba.
BeinConnect ve S Sport Plus. Booş yere para ödüyorum.
Oyle bir uygulama yok telefonumda ben hemen siliyorum
thy
nobetçi eczane
gıttıgıdıyor ama bunu silmiştim hatırladıklarım bunlar
Gereksizler siliyorum hafıza da yer tutmasın
Snapchat pek kullanmam.
Kades var ve hala kullanmadım
Gardrops uygulaması sadece
Telegram ve sahibinden
Kullanmadigim yok ya hemen silerim
Bi bakayım dedim hepsini kullanıyormuşum.
Spor uygulamaları :///
kullanmadığım uygulama yok
Binance ahshshajjfld
hahah bende bır ara yukledım de hıc kullanamadım sıldım
Giriş dahi yapmadım bos duruyo haha
Spor uygulamaları 😐
O bende de var 😂
Snapchat saçmalığı
Snapı foto ıcın kullanıyorum basen
Basen yazan t9 un ben
Bende kalça
Zaten yemegin salcalısı kadının kalcalısı derler