Tat farkı var gibime geliyor bana size de öyle geliyor mu? Ama çoğunlukta yok diyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden bilmiyorum ama uzun sigaraların tadı kötü oluyor ya da bana öyle geliyor tam bilmiyorum. Uzunlara alışamadım.
Bugün bana yanlışlıkla kasiyer kıssalardan verdi yok değişim için şuraya buraya gideceksin dedi avm'deydim aman dedim uğraşamam olsun hadi ama kısanın tadı farklı geldi ya
Hangisini iciyorsun ki
Kısa daha iyi.
Ben kısa içiyorum. Bazen Kent D Range Blue, bazen ise LD slims.
Yanlışlıkla aldım valla gerçekten daha güzelmiş
Günde kaç paket içiyorsunuz
Sigarayı her zaman içmiyorum. İçince de birkaç dal falan içiyorum. Arkadaş, eş, dost, akraba ortamı olduğunda içiyorum genelde. Koyu tiryaki değilim.
O zaman biz hasta olmayız yani hani bu sigara paketlerinin üzerinde kangrenli kanserli resimler koyuyorlar ya yani insanın gözünü korkutmak için içmeyelim diye ama bu yaptıkları hiç hoş değil bence bir devlet buna karışmamalı
Yine de caydırıcılık iyidir. Sigara aslında iyi bir halt değil.
O zaman yapması gerekenleri yaparsa kimse başlamaz özellikle gençler mesela gördüğü kişilerden sigara paketini alıyor senin üstüne vazife değil içen varsa geçip gidersin tipi Karadeniz insanı işte geçimsiz uyumsuz üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokan
Bir de bütün paketlerin siyah olması berbat oldu. Marketçiler sigara verirken paketlerden ayırt ekmekte güçlük çekiyor bazen paketleri hepsi siyah diye. Bu saçmalık cidden.
Kullanıcı ismin Ve profilin dikkatimi çekti neden mutsuzsun ki alem kişiler var bu alemde bu sitede yani Şddjskksks
Proflimin ismi uzun hikaye. Winnie the Pooh adlı çizgifilmdeki mutsuz eşek bipolar hastalığını temsil etmektedir. Ben de bipolar ve şizofreni (şizoaffektif) bir hasta olduğum için bu ismi tercih ettim. :)
Ben de mi bipolarım acaba çok düşünüyorum da nasıl anlarım bunu 😒😂
Son emoji yanlış gitti
Kendi kendinize anlayamazsınız. Doktor teşhisiyle anlaşılır bu.
Sen nasıl anlayıp doktora gitmeye karar verdin psikolog mu psikiyatriste mi gitmem gerekiyormuş belirtileri ne bu arada
Çok bunalımlı bir dönem yaşadım. Aklım yerinde değildi. Delirme aşamasına gelmiştim. Sonra doktora götürüldüm ve bu teşhis kondu. Bipolar hastalığında iki kutup vardır, biri depresyon biri ise mani dönemidir. Depresyonda çökkünlük, enerjisizlik, suçluluk hissi, mutusuzluk hissi falan olur. Mani döneminde ise aşırı enerji, libido artışı, riskli tavırlar vs olur.
Yani birini bile öldürebilirsin enerji olduğun zaman aklın yerinde değilse çok vardır bunu yapan bilmiyorum ya ben genellikle enerjili değilim yani ama liseden sonra bir şeyler oldu ve ben bir işte çalışamadım bu hastalığımla alakalı olabilir mi
Olabilir. Tam olarak bir işte neden çalışmadınız?
Utanıyorum çalışmaktan
Ben de çalışamıyorum.
İşteyim demiştiniz sen neden çalışamıyorsun ki
Hastayım çünkü.
sigaradan sigaraya tat farkı kesinlikle var
Tatlar aynı
Kısalar sanki biraz daha hafif kalıyor Sen hangisini kullanıyorsun
Kısa genelde daha iyi bana göre uzun çek çek bitmiyor kamyoncular gibi 😁
hangi sigarayı içiyorsun
Muratti rosso
sence kent drange blue mu parlament mi?
Kent drange blue
Parlament gerçekten eskisi kadar kullanan yok bayan sigarasıydı ama
Yok çok bozdular artık tadı iyi değil
Valla ben yeni başladım sayılır bilmiyorum ama parlament denildiği kadar güzel değil veya eski tadı değiştiği için ben bilmiyorum
Başlamasan daha iyi hiç doğrusu
Söyle söylimm çayın kahvenin yanına günde 2 kere veya 3 kere içiyorum keyifciğim yani zarar verir mi sürekli de almıyorum sigara
O kadarı zararlı değil ama daha ilerleme ihtimali yüksek sayısal olarak
Sen kaç paket içiyorsun veya kaç dal
Ya şimdi bu sigara kutularına falan yok sigara içersen çocuğun şöyle olur Yok kangren olursun gibi yazılar yazıyorlar resimler koyuyorlar gerçekten hiç hoş değil insan korkuyor ya sağ olsun cumhurbaşkanımız eksik kalmıyor üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmaktan 😂
Bir paket içiyorum aldırma senin içtiğin bir şey değil iki dal 3 da falan
Ya ben kendi kendime başladım sigaraya bu ekonomik kriz olduğundan beri hayal kırıklıkları işte özel sorunlar ay çevremden nasıl tepkiler aliyorum gırtlak kanseri olursun kalp krizi geçirirsin ne olur başlama Allah'ını seviyorsan çok acıtasyon yapıyorlar bana
Çevreye aldırma hiç sigara içmeyen de ölüyor içinde.
Akşamları iki kadeh rakı içer yatarım mesela ben oooo neler diyorlar görsen bakın işinize diyorum keyf benim kime ne
Aynen öyle hayatı ot gibi yaşamaya gelmedik sonuçta uzun yaşayıp ot gibi yaşamaktansa kaliteli yaşayıp orta bir hayat yaşamak daha iyi 🤘
Kesinlikle.
Kendi sevdiğin iyi gelen şeyler daima yapılmalı insan ömrü çok kısa ölüm var kaliteli yaşamak lazım
Yok uzun oyunda iyi
Var evet bende yıllardır uzun Marlboro içerim
2 3 fırt daha cok çekiyon galiba tam bilmiyorum