İnternet & Teknoloji Samsung galaxy a32 arama kaydedici yüklemem lazım ama ekrana bildirim filan çıkmıcak bilen var mı? Semaa06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bi uygulama soyleseniz anlamamasj gerken temiz uygulama mp3 e dusmeyen Samsung galaxy a32 arama kaydedici yüklemem lazım ama ekrana bildirim filan çıkmıcak bilen var mı? Cevapla Samsung Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 492 cevap paylaştı. Ses kaydedici vr zatenTelefonun üretim yılı modeli yüksekse ark planda çalışıyor 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Ayarlardan bildirimleri kapat ekrana dusmez 0 7 Yorumla Semaa06 +1 yıl Qma hangi uygulama Yorumla Baris_1_1 +1 yıl Anacak kelimeyi yaz anahtar kelimeye göre sana bir uygulama önerecektir indir bildirimler kapat çok basit kaç yaşındasın sema :) Yorumla Semaa06 +1 yıl @Baris_1_1 Arama kaydedici istiyorum kaliteli olan uygulamadan Yorumla Baris_1_1 +1 yıl Uygulama yorumlarına bak iyi veya güzel yazmışlardır:) Yorumla sultan081 +1 yıl Onun yerine findmykids yukle Yorumla sultan081 +1 yıl Konum etrafındaki sesleri dinleme özelliği var Yorumla Semaa06 +1 yıl O kadara gerek yok bi kisiyle konusmasini dinlemem lwzjm Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. Anlattım hepsini tek tek uygula 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bildirimleri izlersiniz 0 7 Yorumla Semaa06 +1 yıl Bildirim cikmasin esimin teline yuklucem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygulamalarda program görünür zaten görünmeyen birsey vs arastirmadim hiç Yorumla Baris_1_1 +1 yıl Wowwwww bu daha kolay 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlersiniz*@Baris_1_1 mesleği uzun süredir yapıyorum çok insan çeşidi gördüm bilmeyen sana komik gelebilir hocam da bana göre değil açıkladım sadece Yorumla Baris_1_1 +1 yıl Bunu anlamadım Yorumla Semaa06 +1 yıl @Baris_1_1 bazi uygulamalar kaydetmiuo karsi tarafin sesinj bide bu tele uygun hangisi cidden bulamadim uygun Yorumla Baris_1_1 +1 yıl Mesajıma baksan bulurdun 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ses kaydedici vr zaten
Telefonun üretim yılı modeli yüksekse ark planda çalışıyor
Ayarlardan bildirimleri kapat ekrana dusmez
Qma hangi uygulama
Anacak kelimeyi yaz anahtar kelimeye göre sana bir uygulama önerecektir indir bildirimler kapat çok basit kaç yaşındasın sema :)
@Baris_1_1 Arama kaydedici istiyorum kaliteli olan uygulamadan
Uygulama yorumlarına bak iyi veya güzel yazmışlardır:)
Onun yerine findmykids yukle
Konum etrafındaki sesleri dinleme özelliği var
O kadara gerek yok bi kisiyle konusmasini dinlemem lwzjm
Anlattım hepsini tek tek uygula
Bildirimleri izlersiniz
Bildirim cikmasin esimin teline yuklucem
Uygulamalarda program görünür zaten görünmeyen birsey vs arastirmadim hiç
Wowwwww bu daha kolay 🤣🤣🤣
Gizlersiniz*
@Baris_1_1 mesleği uzun süredir yapıyorum çok insan çeşidi gördüm bilmeyen sana komik gelebilir hocam da bana göre değil açıkladım sadece
Bunu anlamadım
@Baris_1_1 bazi uygulamalar kaydetmiuo karsi tarafin sesinj bide bu tele uygun hangisi cidden bulamadim uygun
Mesajıma baksan bulurdun 🙂
Bunun için çok app var :)