İnternet & Teknoloji Hangi emoji ile yürürsünüz birine? Sevimsizpamukşeker Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor İlla bunlardan olması gerekmiyor 😂🥰♥️🙈 Güncellemeler+1 yıl Benim anlamdım neden limon 🍋😂😂 o çok ilgimi çekti şu an Hangi emoji ile yürürsünüz birine? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hangisi uygunsa onunla gadası 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben kimseye yürümüyorum. 2 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. Emojiyle mi yürünüyormus? Ben yürümeye karar verince güler yüzlü olmaya çalışırım ona karşı. Instagram'da falan ekliyse sadece onun olduğu bir storysini begenebilirim. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. AutoCAD de bir plan çizerim kapinin önünde o gelinlikle kucağımda durmuş şeklinde çizerim emojisini atarım öyle yürürüm 2 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben yürümem, koşarım! Direkt bunu atarım: 💋💋 3 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl Vuyyyyyy😇 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Emojiylede yürüyemezsin yaa😂 ben sevdiğim insanlara kalp atarım emojiye anlam yükleyenin aklına şaşarım😂 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Kimseye yürümem samimi ve kararlı iletişim kurarım aralarda mesajlara bi güzellik olarak âna uygun emojileri kondururum. 1 0 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Bugüne kadar hiç bir erkeğe yürümedim ama eski sevgilime şaka olsun diye bir sebze emojisini çok atardım 😂😂 1 3 Yorumla GöKhaN899 +1 yıl patlıcanmı atıyordun jsjsffhhj Yorumla 6buse6 +1 yıl Şşşş🤫 Yorumla GöKhaN899 +1 yıl Ne şşş😡 Yorumla
Yas35olcak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Genelde 🤔🤔🤔😒😒😒tartışır fikirlerini üslubunu bi öğrenirim. Geçerse zaten yardiririm geçmezse 👋🏽👋🏽 1 0 Yorumla
gsxmlh Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl konuşmayı genelde bu emoji ile başlatıyorum ben 🙉 tanışmak isteyen varsa dm gelebilir🙉 1 0 Yorumla
Ocs06 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Random diye itici mi itici bişey çıktı, mertlik bozuldu 🥲 1 0 Yorumla
tözel-seyyah Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Henüz emojiyle yürüyecek kadar talihsiz bir duruma düşmedim ❤️ 1 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Emojiye gerek yok kelimelerin gücü yeterli bence dilbaz isen 1 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl 🥵🥴😚🥰 emojileri ile çoğunlukla bide iki de bi :) atarım. 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimseye yürümüyorum. Birine yürüyecek olsaydım da emojiyle değil, etkili konuşmayla yürürdüm. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Emojiye değil hareketlerime yansıtıyorum ben😂😂 ama 🙈 şunu sık atıyorsam bi ilk işkillensin😂😂 1 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl İlk ne ya Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Emojiyle yürünmez ama söylediğim sözün üstüne şirinlik olsun diye şunu kullanırım. 🙃 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben, arada şu ❤ arada bu 😘 sevgilimse yürümem ki, direkt şu!💋 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl bam güm girerim konuya hiç uzatamam hayır derse de uzatmam bakarım yoluma 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Emoji ile yürünüyor mu yav? 😂Sırasıyla 🫤😄😁😂☺️😘❤️😍 olurdu herhalde. 1 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kadınlar çok fena bu konuda maymun dil dudak gibi bir çok emojiyi bu işe alet etmişsiniz:)) 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 497 cevap paylaştı. O emojileri kullanıyorsa yürümesinlerr lütfen ahahhahaha 4 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Burdaki kızlara yürüsen bi dert yürümesen bi dert ne istediklerini bile bilmiyorlar cesaret desen 00000 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Öpücükle de olmaz sanırım kadınlar direkt sapik der 1 0 Yorumla
neha-2002 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kanka bir kadın olarak bir erkek bana emoji attığında soğuyorum nedense bir benmi böyleyim 1 0 Yorumla
Hicran16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Henüz kimseye yürümedim, düşünmüyorum da 🙂 3 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bunu severim: 🦍🦍 böyle yürür giderim. 2 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Kimseye emoji ile yürümedim şimdiye kadar 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı. Öyle kötü alışkanlığım yok 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Kelimeler varken emojiye ihtiyaç duymam 😎 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Emojiyle yürünmez bence ya 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. Neyse ki kimseye yürümüyorum.. 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Emoji ile yürümeyi de yeni duydum 😃 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 956 cevap paylaştı. Direk. merhaba ben geldim :)) 1 2 Yorumla noeshia +1 yıl elektrik direği Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl @noeshia direk veririm 220 yi :) Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Bir emoji ile birine yürümem 1 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Limon 2 1 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Neden 🍋 ? Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. No emoji no yürüme 😂 2 0 Yorumla
Carolina00 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl 🍋🍋🍋 1 3 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Neden 🍋 ? Yorumla Carolina00 +1 yıl İşte böyle neden diye sorması için Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Anladım Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. 🤤 şu emoji 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Hangisi uygunsa onunla gadası
Ben kimseye yürümüyorum.
Emojiyle mi yürünüyormus? Ben yürümeye karar verince güler yüzlü olmaya çalışırım ona karşı. Instagram'da falan ekliyse sadece onun olduğu bir storysini begenebilirim.
AutoCAD de bir plan çizerim kapinin önünde o gelinlikle kucağımda durmuş şeklinde çizerim emojisini atarım öyle yürürüm
Ben yürümem, koşarım! Direkt bunu atarım: 💋💋
Vuyyyyyy😇
Emojiylede yürüyemezsin yaa😂 ben sevdiğim insanlara kalp atarım emojiye anlam yükleyenin aklına şaşarım😂
Kimseye yürümem samimi ve kararlı iletişim kurarım aralarda mesajlara bi güzellik olarak âna uygun emojileri kondururum.
Bugüne kadar hiç bir erkeğe yürümedim ama eski sevgilime şaka olsun diye bir sebze emojisini çok atardım 😂😂
patlıcanmı atıyordun jsjsffhhj
Şşşş🤫
Ne şşş😡
Genelde 🤔🤔🤔😒😒😒
tartışır fikirlerini üslubunu bi öğrenirim. Geçerse zaten yardiririm geçmezse 👋🏽👋🏽
konuşmayı genelde bu emoji ile başlatıyorum ben 🙉
tanışmak isteyen varsa dm gelebilir🙉
Random diye itici mi itici bişey çıktı, mertlik bozuldu 🥲
Henüz emojiyle yürüyecek kadar talihsiz bir duruma düşmedim ❤️
Emojiye gerek yok kelimelerin gücü yeterli bence dilbaz isen
🥵🥴😚🥰 emojileri ile çoğunlukla bide iki de bi :) atarım.
Kimseye yürümüyorum. Birine yürüyecek olsaydım da emojiyle değil, etkili konuşmayla yürürdüm.
Emojiye değil hareketlerime yansıtıyorum ben😂😂 ama 🙈 şunu sık atıyorsam bi ilk işkillensin😂😂
İlk ne ya
Emojiyle yürünmez ama söylediğim sözün üstüne şirinlik olsun diye şunu kullanırım. 🙃
Ben, arada şu ❤ arada bu 😘 sevgilimse yürümem ki, direkt şu!💋
bam güm girerim konuya hiç uzatamam hayır derse de uzatmam bakarım yoluma
Emoji ile yürünüyor mu yav? 😂
Sırasıyla 🫤😄😁😂☺️😘❤️😍 olurdu herhalde.
Kadınlar çok fena bu konuda maymun dil dudak gibi bir çok emojiyi bu işe alet etmişsiniz:))
O emojileri kullanıyorsa yürümesinlerr lütfen ahahhahaha
Burdaki kızlara yürüsen bi dert yürümesen bi dert ne istediklerini bile bilmiyorlar cesaret desen 00000
Öpücükle de olmaz sanırım kadınlar direkt sapik der
Kanka bir kadın olarak bir erkek bana emoji attığında soğuyorum nedense bir benmi böyleyim
Henüz kimseye yürümedim, düşünmüyorum da 🙂
♥️🥰😘😍💋😋🤤🔥🔥🤩
😗😙😚😘💋
Bunu severim: 🦍🦍 böyle yürür giderim.
Yürümem Seviyorsam seviyorumdur.
Kimseye emoji ile yürümedim şimdiye kadar
Kelimeleri tercih ederim
Öyle kötü alışkanlığım yok
Kelimeler varken emojiye ihtiyaç duymam 😎
🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊.
Emojiyle yürünmez bence ya
😋🥵❤️😹😘