İnternet & Teknoloji Telefondan ses neden pürüzlü gelir? sultan2841 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çözümü nedir? Güncellemeler+1 yıl telefonu daha yeni aldım nasıl hopörlorü kirlenmiş olabilir? Telefondan ses neden pürüzlü gelir? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hoparlörün kirlenmistir 0 0 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hoparlörün kirlenmistir çaycı Hüseyin deniz üstü köpürür dinle hoparlörün tertemiz olur 0 0 Yorumla
Anilc5 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Rüzgardan dolayı 0 9 Yorumla sultan2841 +1 yıl Rüzgar olmadığında da oluyor. Yorumla Anilc5 +1 yıl Dinleniyorda olabilir Yorumla sultan2841 +1 yıl Virüs taramsında temiz görünüyor. Yorumla Anilc5 +1 yıl Virüs nerden bulsun canım Yorumla sultan2841 +1 yıl Casus yazılım falan gözükmüyor onu demek istedim. Yorumla Anilc5 +1 yıl Canım eğer bir dinleme varsa algılayabilen eğin bisey değildir ne teknolojiler var bı bilsen Yorumla sultan2841 +1 yıl Teşekkürler Yorumla sultan2841 +1 yıl Anladım Yorumla Anilc5 +1 yıl Eklesene beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoparlörün kirlenmistir
Hoparlörün kirlenmistir çaycı Hüseyin deniz üstü köpürür dinle hoparlörün tertemiz olur
Rüzgardan dolayı
Rüzgar olmadığında da oluyor.
Dinleniyorda olabilir
Virüs taramsında temiz görünüyor.
Virüs nerden bulsun canım
Casus yazılım falan gözükmüyor onu demek istedim.
Canım eğer bir dinleme varsa algılayabilen eğin bisey değildir ne teknolojiler var bı bilsen
Teşekkürler
Anladım
Eklesene beni