iPhone 15 Pro Max iPhone 14 Pro Max karşılaştırma yapar mısınız? Sizce en iyi performans alabileceğin verdiğin paraya değecek telefon hangisidir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
Selam,
iPhone serileri her zaman takip ettiğimiz ve severek kullandığımız akıllı telefonlar arasında yer alıyor. iPhone 14 Pro Max modeli yeni özellikleriyle dikkat çekmişti. Daha sonra çıkan iPhone 15 Pro Max modeli de Apple kullanıcılarının yakından takip ettiği ve merak ettiği cihazlar arasında yer alıyor. Yeni telefon almak isteyenlerin merak ettiği durumlardan biri ise iPhone 15 pro max iPhone 14 pro max farkı oluyor.
iPhone 15 Pro Max iPhone 14 Pro Max karşılaştırma
iPhone serinin en popüler modellerinden olan iPhone 15 pro max iPhone 14 pro max karşılaştırma ve bu iki model arasındaki farklardan biraz bahsedeceğim.
İşlemci özelliği olarak bakarsak; iPhone 14 Pro Max'te A16 Bionic 4nm işlemci bulunuyor. iPhone 15 Pro Max modelinin işlemcisi ise A17 Pro 3nm. 15 Pro Max modelinde CPU, GPU ve Neural Engine özellikleri biraz daha geliştirilmiştir.
Her iki modelin ekran genişliği ise aynı ölçüde yani 6.7 inç’lik 120Hz OLED ekran bulunuyor. Batarya kapasitesi bakımından her iki model kullanıcılarını memnun edecek özellikler sunuyor. iPhone 14 Pro Max modelinde 26 saate kadar video oynatabiliyoruz. 15 Pro Max modelinde ise bu süre 29 saat.
iPhone 15 pro max iPhone 14 pro max kıyaslaması yaparken kameradan bahsetmemek olmaz. Her iki modelde de 12MP f/1.9 ön kamera mevcut. Aynı şekilde arka kamera özellikleri de her iki modelde aynı. 3 arka kameradan biri 48 mp iken kalan 2 kamera 12 megapiksel. Yalnızca 15 Pro Max modelinin telefoto lensinin odağı daha uzun.
iPhone 15 Pro Max, 256GB, 512GB ve 1TB depolama seçenekleri sunarken 14 Pro Max modelinde 128 GB seçeneği de mevcut.
iPhone 15 pro max iPhone 14 pro max arasındaki fark ve özellikleri genel olarak bu şekilde özetledim. Her iki cihaz benzer özelliklere sahip olsa da 15 Pro Max biraz daha iyileştirilmiş bir teknolojiye sahip.
Bu şekilde genel bir kıyaslama yaptım, umarım model seçiminde senin işine yarar.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- 9 ay
Maxları sevmiyorum ya çok büyük oluyor arabada tek elle kullanma imkanın olmuyor pro olsun sadece 14 kullanıyorum gayet memnunum 15 i denemedim bu eskiyene kadar bi 20 falan cıkar bence :D bilemedim
10 Yorumla Hiçbir iPhone verdigin paraya değmez. 80 bin liralık telefonun yaptığı isi aynı miktarda şarjla 2 katı süre yapabilen 8 bin liralık telefonlar var. Al garantisi bitince bir tane daha al.
10 YorumlaBir telefona 76.000 lira ödemek enayiliktir.. O yüzden Huawei ya da Xiaomi candır.
30 Yorumla- Gizli Üye(25-29)9 ay
iPhone 15 Pro Max kullanıcısıyım. Kullanmayan bilmez ama fark çokk.
10 Yorumla - 9 ay
eğer olaya verdiğim paraya değecek gözüyle bakıyorsan bu samsung s23 ultra demektir.
apple yeni modelleri parasını haketsin diye değil. ego tatmini için alınır.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)11 ay
Başka bir cihaz
13 Yorumla- 11 ay
Hangisi mesela
- Cevap sahibi11 ay
Sony
- 11 ay
Hımm hiç kullanıp bakmadığım bir cihaz açıkçası
- u11 ay
iPhone 15 Pro Max
10 Yorumla İphone mantıksız türkiyede zaten baya mantıksız
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 ay