Ay çok sarıyor o oyun ama işte her zaman oynayamiyosun çay/kahve süresini beklemen gerekiyor.
Var mı alternatif hikaye/rolplay oyun önerileriniz?
Ay çok sarıyor o oyun ama işte her zaman oynayamiyosun çay/kahve süresini beklemen gerekiyor.
Var mı alternatif hikaye/rolplay oyun önerileriniz?
Bende çok oynuyordum şimdi hikayeler baya güncellenmiştir ama indirsem hepsini baştan yapmam gerekicek bu arada romance clubun hilelisi var telefonun android ise ya da bilgisayara indirebilirsin güzel bi oyun bulduysan banada yaz. bilgisayarda oynanabilen senin için şimdilik bir oyun söyleyebilirm belki seversin FIRST DATE :LATE TO DATE türkçe bir oyun film izliyormuş gibi ama sen yönlendiriyosun buna bir göz at youtubeden falan hoşuna giderse yabancı versiyonlarını yazarım sana.
Ya yeni çoksel hikayeler varrrr bir bak derim. Hilelisinde de özel sahneler falan turkce yazılı olmuyor yaa gösterilmiyor abuk subuk cin yazısı gibi bir şeyler çıkıyor. 🤧
Ayy teşekkür ederimm✨️
Aynen oda var dogru çince yazılar cıkuo begendinmi o yazdıgımı
Cevap
7Cevap
Divinity 2 var
Yani o tarz bi oyun var da bilgisayarda oynanıyor
O da olur adı nedirr
Sabah sabah bunu sorduğuna göre yaz çok yalnızsın ya delisin
Ay nalaka nalakaaa
Öyle düşündüm hemen ne kızıyorsun
😂😂
Bunun benzeri bir oyun vardı da ben çok ilgilenmediğim için oynamadım demiştim hatta online üstüne para bile kazanabiliyordun
Sims var ayrıca
Sims sarmıyor beni ya
Sen direkt aksiyona girmek istiyorsun
Daha gerçekçiliğe yakın bir kurulum görmek istiyorum karşımda 😂
reel hayatta yapsan 😀 ya da böyle lucid rüya falan
İlk senden duyuyorum 😀
Yani bir nevi hikaye oyunu ama karakterlerin kimle olacağını gidişatı falan sen belirliyorsun
İlginç o Kadar zamanım yok ya beklemesini sevmem
episode var
Ay evet o da vardıı
maalesef hiç anlamam
Çayda çıra
Stardew👍
Walking Dead oyna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?