İnternet & Teknoloji Instagram'dan gelen tuhaf SMS'e tıkladım, sorun olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şunun gibi bende tıkladım sonra pişman oldum hesabı sildim bi sorun olur mu lütfen yardım edin? Güncellemeler+1 yıl Bende tıkladım sonra pişman oldum hesabı sildim bi sorun olur mu lütfen yardım edin tıkladığım için çok korkuyorum Instagram'dan gelen tuhaf SMS'e tıkladım, sorun olur mu? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GülümseKaderine_ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Hesabını calarlar tıklama öyle şeylere :d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şifre değiştirme için çalmaya çalışıyorlar 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk hesabı niye kapadin Yorumla Soran +1 yıl Linke tıkladığım için bir sorun teşkil eder mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmez sadece biri çalmaya çalışmış şifreni değiştirsen yeterdi Yorumla Soran +1 yıl Korktum Yorumla Soran +1 yıl Linke tıkladım ama ya hesabıma girdiyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır giremez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biri hesabını ele geçirmeye çalışıyor sanırım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Farkındayım linke tıkladığım için pişmanım bilgilerime erişim sağlamış mıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Linke tıkladığında nasıl bir ekran geldi Yorumla Soran +1 yıl İnstaya girdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka cihazdan giriş olsa sana haber verirdi sanıyorum Instagram ama sen şifreni yine değiştir Yorumla Soran +1 yıl Hesabı sildim diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım calmislardir hesabını canım Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tıklama. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tıkladım diyorum Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dolandırıcılık 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Linke tıkladım bu sorun yaratır mı Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Ne çıktı peki Yorumla Soran +1 yıl İnstagram açıldı Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Virüs varsa işin zor Yorumla Soran +1 yıl Hesabı sildim diyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstigramini çalmak içindir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedenini sormuyorum linke tıkladığım için sorun olur mu onu merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbette eğer çalmak içinse tikladigin da istg gider Yorumla Soran +1 yıl İnstagram gitmedi uygulamayı açtı bende korktum hesabı sildim bilgilere erişmesin diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıklı Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. sil gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Linke tıkladım sorun olmaz değil mi ya Yorumla _Thanos_ +1 yıl olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hesabını calarlar tıklama öyle şeylere :d
Şifre değiştirme için çalmaya çalışıyorlar
Knk hesabı niye kapadin
Linke tıkladığım için bir sorun teşkil eder mi
Etmez sadece biri çalmaya çalışmış şifreni değiştirsen yeterdi
Korktum
Linke tıkladım ama ya hesabıma girdiyse
Hayır giremez
Biri hesabını ele geçirmeye çalışıyor sanırım
Farkındayım linke tıkladığım için pişmanım bilgilerime erişim sağlamış mıdır
Linke tıkladığında nasıl bir ekran geldi
İnstaya girdi
Başka cihazdan giriş olsa sana haber verirdi sanıyorum Instagram ama sen şifreni yine değiştir
Hesabı sildim diyorum
Umarım calmislardir hesabını canım
Tıklama.
Tıkladım diyorum
Dolandırıcılık
Linke tıkladım bu sorun yaratır mı
Ne çıktı peki
İnstagram açıldı
Virüs varsa işin zor
Hesabı sildim diyorum
İstigramini çalmak içindir
Nedenini sormuyorum linke tıkladığım için sorun olur mu onu merak ediyorum
Elbette eğer çalmak içinse tikladigin da istg gider
İnstagram gitmedi uygulamayı açtı bende korktum hesabı sildim bilgilere erişmesin diye
Mantıklı
sil gitsin
Linke tıkladım sorun olmaz değil mi ya
olmaz
Ac ac