Çok teşekkürler <3 <3 <3
Günde kaç saat telefonla meşgul oluyorsunuz?
Çok teşekkürler <3 <3 <3

KS'ye üye olmadan bir saati bille geçmiyordu. Yeniden KS üyesi olduğum 30 Mayıs 2023'ten beri ortalama 5 saat telefon başındayım.
Lakin boş bir iş yaptığımı düşünmüyorum. Hem düşünce ediniyor, hem fikir paylaşıyorum. Bazı zamanlar da https://marksist.net/konular/derin-devlet-kontrgerilla-ergenekon
sitesinde Türkiye'nin yakın siyasi tarihindeki derin devlet-kontrgerilla üzerine yazılmış makaleleri okuyorum
Tik Tok'da saçma sapan kedi köpek kuş videoları izlemekten iyidir. Oradaki sanal o.. puların canlı yayınını izleyip onlara hediye atmaktan iyidir. Instagramda cam show yapan yosmalara para yedirmekten iyidir. Fake kız hesapları açıp para isteyerek halkı dolandıranların peşinde koşmaktan iyidir.
Telefonu günde kaç saat kullandığından ziyade hangi amaçla kullandığın önemli.
https://www.youtube.com/embed/pwP2minca1YBen çok zaman geçirmiyorum telefonda :D çünkü telefonda yapacak bir şey pek yok ama bilgisayar da daha çok zaman geçiriyorum :)
Teşekkürler <3
Günaydın rica ederim <3
5-10 dakika falan ekpss çalıştığım için
Başarılar ✨
😊
Cevap
11Cevap
İşimin çogu telefonda oluyor ondan dolayı 5 saati buluyordur gündüz yoğun şekilde kullanırken akşam elime almak dahi istemiyorum
Duruma göre değişiyor. Genelde işim telefonda olduğu için mesai saatlerim hep telefonda geçiyor maalesef.
Akşam yemeginden sonra zaten PC de oluyorum oyun oynamak için saat 23;30 kadar ve saat 24:00 de de tivi 6 da koeboy filmi izliyorum.
Günden güne değişir. En az 1 ,5 saat en fazla 3 saat.
Maalesef 10u falandır ya ah bu telefonlar bizi ele geçirdi resmwn
Genel olarak gün içinde 10 saat kadar oluyor.
Kaç saat meşgul olmuyorsun diye sorsaydın😂 2 saat falan meşgul olmuyorum herhalde 😏
Birkaç saat geçiriyorum.. Daha fazla mümkün değil daha mühim işlerim var.. 😅
İşimle alakalı değişiyor kullana bildiğimde çok kullanırım
Evde yapılacak işler var 😄👍
5-10 saat arası
1ile 3 saat arası meşgul olurum
5-10 saat arası olabilir
Max 1-5/ 2 saat kadardır
Fazla sayılmaz çünkü hızlıyım🍀🗝️
bütün günüm telefonla geciyo
7-8 saat isimden dolayı
Anladım.. :)
3 saat