PC BOZULDU YA ACILLLLLLLLLLL?

ya allah kahretsin bu pcyi markasi lenovo sabah evden çıkmadan önce kapatmadan kilit ekranına alıp çıktım evden eve bi geldim şifreyi yazıyorum yazıyorum olmuyor yanlış diyor şifremde 1 aq öyle absürt bir şey de değil 10 dakika uğraştım dedim allah allah niye yanlış diyor şifreyi göster dedim ! olarak yazıyormuş 1 i hay dedim allah pcyi açamicam uğraştım uğraştım debelendim en son ekran klavyesiyle girdim baktım düzgün yazmaya başladı dedim tamam düzeldi sonra işim çıktı yine kilit ekranına aldım sonra baktım yine yazmıyor yine açtım ekran klavyesini bu sefer ekran klavyesi de bozuldu aq o da ! yazmaya başladı bide mesela caps kapalıyken büyük yazıyor açınca küçük yazıyor delirdi klavye her şeyi yaptım güncelledim falan filan bide baya 3-4 kez yeniden başlattım pcyi her seferinde mavi bir ekran çıktı işte sorunları gider pcyi resetle falan bir şeyler yazıyordu eski haliyle devam et dedim ne yapıcam şimdi şu an klavye düzgünde kilit ekranına alsam yine bozulacak fn + f11 falan denedim hep olmuyor

PC BOZULDU YA ACILLLLLLLLLLL?