Güncellemeler
+1 yıl
Yoruma yazdığım uzun açıklamayi okuyup cevap verirseniz sevinirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
ekstre borcu 3 kere gecikmiş yapılandırma 3 kere gecikti ödeyemedim 3 kere üst üstte yani şimdi 2 gün içinde ödesem bir şey olmaz değilmi sicilim vs çok korkuyorum okuyorum ben lütfen bilen birileri yazsın Allah rızası için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
icra takibi başlar
avukat masraflarını da ödersin
sicilim olmaz dimi? bugün ödüycem hepsini birinden alıp borç? lütfen kesin bilgi verir misin?
avukata gitmeden ara bankayı öde
SORDUM ARAYIP DEDİM AVUKATA VERİLDİ Mİ SİCİLİM OLDUMU BUGÜN YARIN EN GEÇ KESİN ÖDEYECEĞİM DEDİM? DEDİKİ EKSTRE KESİMİ İBİ BİRŞEY DEDİ 2 GÜN SONRA DEDİ O TARİTEN SONRA YANİ 2 GÜN SONRA VERİLİR AVUKATA SİCİLİNİZDE OLUR DEDİ OFF ÇOK KORKUYORUM şu an SİCİLİM OLMAYACAK DİMİ? OKUYORUM BEN HAYALLERİM VAR BUGUN AKİAM ÖDEYECEĞİM EN GEÇ KESİN BİLGİ VERİR MİSİN LÜTFEN E DEVLETTE NE YAZIP BAKMALIYIM? GELEN MESAJDA KARTINIZIN EKSTRE BORCU 3 EKSTRE GECİKMEDE VE İDARİ TAKİP AŞAMASINDADIR. Ödemenin en kısa süre içinde yapılması gerek yazıyor?
Abicim cevap verir misin lütfen 😔
şuanda bir problem yok abicim, ödersen, tertemiz devam edersin
bugün tekrar sordum başkası çıktı bankanın nosu değilde başka no vardı attıkları mesajda dünkü. aradım sordum tekrar bugun akşama kadar ödersem avukata verilmezmiş ama şu an listeye alınmışım öyle dedi kötü bir şey değil dimi? sicilim vs olmaz dimi bu akşam odersem okuyorum mesleğimi etkileyecekse ya da Şu an etkilediyse boşa okumayım? bugun akşama kadar nasıl bulacağım onu da bilmiyorum
abicim?
Abi cimmm😔😔😔
Merhaba aynı durumdayım 3 gün içinde ödenmezse idari takip aşamasına geçecekmiş bu süreçte eve geliyorlar mı ya da aileyi arama vs var mı senin nasıl işledi yardımcı olur musun
Takip icra vb
Anlamadım diğer yorumu okuyup detaylı cevap verirseniz sevinirim?