ben bu cihazı satın almak istiyorum kışın soba falan çalıştırmak için eğer Ben bu cihazı alırsam klasik küçük Elektrikli sobayı kaç saat çalıştırır sizce

ben bu cihazı satın almak istiyorum kışın soba falan çalıştırmak için eğer Ben bu cihazı alırsam klasik küçük Elektrikli sobayı kaç saat çalıştırır sizce

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 watt yazıyor elektrik sobası dediğin 1000w aşağısı yok
nası yani elektirik sobası kaç wat ile çalışıyor ?
1000 -2000
Çalıştıramaz ki. 30W güç ki bu 5-6 tasarruflu dediğimiz düşük ampullere takabil eder.
elektirik sobası kaç wat ile çalışır . 100 wat degilmi?
Hangisi olduğuna göre değişir ama sadece 1 adet küçük ısı rezistans bile kendi başına 30W ve 120V şebeke bekler. Sizin attığınız cihaz 12V anı kurtarmak için olan bir şey. Hadi bir şekilde çalıştırdınız diyelim. Tahmini kendisi ısıtacak ama sizi ısıtmadan bitecektir.
e birader ben bu hayvan gibi cihaza 5 bin tl vericem. ne için ? sadece telefonu şarj etmek için mi? yokmu bunun profosyonel olanları . güneş enerjisi ile şarj depolayıp evde kullanabileceğim ?
Dostum bana ne kızıyorsun :) Sanki ben satıyorum :)
Gelelim soruna. Şimdi bu tarz işlerde önce panellerin kaliteli olacak (min 400w) ve jel akün olacak. Sonra bunun tesisatını çektireceksin. Sürekli güneş yönü yoğunluğunda kalacak. Biraz karavancılardan araştırabilirsin konuyu esasen. Karavanlarda da bu dediğim sistem uygulanır ama ufo tarzı değil hava tarzı düşük enerjili ısıtıcı kullanılır. ya da lpg ile doğalgaz şeklinde çalıştırma sağlanır. Cihazları 12V dur. Ama en düşük 16k dan başlar 300k fiyatlara kadar gider bu iş. :D Attığın taş, ürküttüğün kuşa değmez.
shikerler öyle işi :DDD normalden devam :DDD
Aynen öyle :D Ben yapacaktım sonra fiyat arttı da arttı. Yoksa bu panellerden herkesin kullanmaya hakkı var yasal olarak. Bir de %50 kadar elektrik tasarrufu sağlatıyordu. Ben güneş enerjisi de kullanacaktım bunun yanında sonra astarı yüzünü geçince bende aynen hay bin kunduz dedim :D
Benim sobam daha guzel isitir
Link at bakayım
Pahalı olduğunu görünce ciddiye aldım🥸. Bu makinenin ederi 1200 ü geçmez kazık. Ve soba falan çalıştırmaz. Enerjisini kullanabilseydin 5 dakika ısınamazdın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!