Sıcak su gelmiyor kombiyi işaretlediğim yerdeki tuşu yukarı çekiyorum açmak için ama açınca çok kötü ses geliyo korkumdan kapatıyorum telrar ne yapabilirim. Öyle ses gelmesi normal mi. Markası demir döküm
Kombi nasıl açılır, açılınca ses gelmesi normal mi?
Eve yeni taşındım Dün kombiyi açtım sıcak su için alt kısmında mavi olan düymeyi saat yönünün aksine çevirdim hiç bi sorun olmadı gece kombiyi tamamen kapattım 1-2 saat sonra kombiden su akmaya başladı bende mavi şeyi saat yönüne doğru çevirdim su kesildi. Şimdi kombiyi açıcamda sıcak su için sorun olur mu acaba korktum açıkçası dünde su gelince
an itiba yeni gördüm yazdığını... bal kombnin altında mavi ve kırmızı vana var. onlar su giriş çıkışı.. sıcaksu ve soğuk su.. onlar saat 12 yönünde dik olacak.. yani açık.. onları elleme..
kombinin ön panelinde tok sanırım, o yüzden altına içe doğru eğil.. bi tane basınç göstergesi olmalı.. saate benzer.. orada ibre 2 ile üç arasında yeşil referans aralığında olacak.. buda kombi içindeki sistemdeki olması gereken su miktarı demek.. eğer 2 den düşük veya kırmızıdaysa sistemde su yok demektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kombi üzerinden de açma işlemi yapmak gerekir gadası
yukarı kaldır. sonra ön düğmelerden kış moduna getir, petek işaretine
Peteği açmak istemiyorum sadece sıcak su gelsin çeşmeye yeter
sıcak su içinse musluk resmine çevir
Bu ses normal mi peki kötü ses geliyor açınca
eski model, gelir🤷♂️
zaten yazmış üstüne, çeşme petek diye.. d. gaz vvanası açık dimi kapı dışında ya da kombi girişinde
Eve yeni taşındım Dün kombiyi açtım sıcak su için alt kısmında mavi olan düymeyi saat yönünün aksine çevirdim hiç bi sorun olmadı gece kombiyi tamamen kapattım 1-2 saat sonra kombiden su akmaya başladı bende mavi şeyi saat yönüne doğru çevirdim su kesildi. Şimdi kombiyi açıcamda sıcak su için sorun olur mu acaba korktum açıkçası dünde su gelince
an itiba yeni gördüm yazdığını... bal kombnin altında mavi ve kırmızı vana var. onlar su giriş çıkışı.. sıcaksu ve soğuk su.. onlar saat 12 yönünde dik olacak.. yani açık.. onları elleme..
kombinin ön panelinde tok sanırım, o yüzden altına içe doğru eğil.. bi tane basınç göstergesi olmalı.. saate benzer.. orada ibre 2 ile üç arasında yeşil referans aralığında olacak.. buda kombi içindeki sistemdeki olması gereken su miktarı demek.. eğer 2 den düşük veya kırmızıdaysa sistemde su yok demektir
su eksik ya da yoksa kombiyi çalıştırma. su olmadığı için sistemde devridaim yapacak su az ya da yoksa kombinin motoruna zarar verirsin
mavi şey dediğin soğuk su vanası.. suyu kesmişsin. altta soldaki vana dimi?
tipik öğrenci evi kombisi bu..🤷♂️
Başta öyle ses gelir, bir iki dakika sonra kesilir
kanki suyu bitmiştir
Modeli ne :D